Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mulder a Scullyová z Aktov X vyzerajú lepšie, než pred 22 rokmi: Tí sú snáď z iného sveta!

Roky seriálovým agentom Mulderovi a Scullyovej len prospeli. Zobraziť galériu (9)
Roky seriálovým agentom Mulderovi a Scullyovej len prospeli.

LOS ANGELES - Čím sú starší, tým viac im to svedčí! Keď sa povie Akty X, hádam každý si vybaví Foxa Muldera a Danu Scullyovú, ktorí sú odborníkmi na paranormálne javy. Zvláštnych agentov FBI stvárnili v obľúbenom seriáli herci David Duchovny (54) a Gillian Anderson (46). Tí sa po rokoch opäť stretli pred kamerami a treba uznať, že im to veru pristane.

Sú späť! Kultovou záležitosťou 90.rokov je nepochyne aj seriál Akty X, ktorý si s obľubou pozreli nielen fanúšikovia mimozemšťanov, sci-fi a paranormálnych javov. Nečudo, že keď tvorcovia v marci tohto roka potvrdili návrat na televízne obrazovky, srdcia mnohých zaplesali.

Nakrúcanie je momentálne v plnom prúde a predstavitelia zvláštnych agentov - David Duchovny a Gillian Anderson už zdobia aktuálne vydanie magazínu Entertaiment Weekly. Pri porovnaní starých a najnovších záberov je samozrejmé, že sa 22 rokov na ich zovňajšku podpísalo. Prekvapivé ale je, že herci vyzerajú lepšie než kedysi. Z Foxa Muldera je zrelý muž so strniskom, Dana Scullyová už nie je ryšavka, ale blondína. 

Tvorcovia obľúbeneho počinu sa netaja tým, že vývojom prešli aj vzťahy medzi agentami. „Páči sa mi, kde sme Muldera a Scullyovú našli,” povedala pre spomínaný magazín Anderson. Na pokračovanie kultového seriálu si budú musieť jeho fanúšikovia ešte počkať, niet ale pochýb, že sa majú na čo tešiť     


Pozrite si tiež: Bola vždy taká seXi? Agentka Scullyová, vy sa teda nezdáte!


Viac o téme: Gillian AndersonScullyováDavid DuchovnyMulderAkty X
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu