Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Škaredé dcéry Brucea Willisa a Demi Moore: Vyzlečené do plaviek dokazujú opak!

Sestry Willisové sa ukázali svetu v plavkách. Zobraziť galériu (7)
Sestry Willisové sa ukázali svetu v plavkách. (Zdroj: Instagram)

IDAHO - Ukázali krivky! Hoci manželstvo Brucea Willisa (62) a Demi Moore (55) na prelome milénia skrachovalo, vzišli z neho tri dcéry. O nich je dobre známe, že sa ponášajú skôr na svojho slávneho otca, než na krásnu mamu. Ako najnovšie prostredná Tallulah (23) prezradila, v čase dospievania si kvôli tomu dosť vytrpela. Dnes posiela neprajníkom odkaz v podobe polonahej fotografie

Spomínané prominentné dcéry už neraz dokázali, že od sladkých princezničiek majú ďaleko. Oveľa bližšia je im inakosť, svojský štýl a čudné správanie. Do kategórie všedných rozhodne nemožno zaradiť ani aktivity, ktorým sa venovali počas uplynulých sviatočných dní 

Zatiaľ čo väčšina ľudí zverejňovala na sociálnych sieťach vianočne ladené fotografie, sestry Wilisové zaujali fotkami v plavkách. Zábery vznikli v národnom parku Sawtooth, kde sa Scout, Tallulah a Rumer otužovali. 

Prostredná Tallulah okrem spoločnej fotky zverejnila aj takú, na ktorej pózuje sama, pričom vystavuje na obdiv svoje štíhle telo. „Venované všetkým, ktorí ma v trinástich označovali za škaredú,” pripísala k momentke brunetka. 

Ako to už býva zvykom, reakcie fanúšikov boli rôzne. „Stále si škaredá. A za tie roky sa nič nezmenilo,” reagovali niektorí z nich. Väčšina sa však prominentnej dcéry zastávala. „Preboha, kde sa v ľuďoch berie toľko zloby?” znie jeden z mnohých takto ladených komentárov.  

Dcéry Brucea Willisa a Demi Moore v plavkách.
Zobraziť galériu (7)
Dcéry Brucea Willisa a Demi Moore v plavkách.  (Zdroj: Instagram)

Tallulah Willis poslala neprajníkom takýto odkaz.
Zobraziť galériu (7)
Tallulah Willis poslala neprajníkom takýto odkaz.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Demi MooreWillis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu