Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Čudné dcéry Demi Moore opäť poburujú: Je podľa vás TOTO normálne?!

Demi Moore s dcérami. Zobraziť galériu (5)
Demi Moore s dcérami. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Nie je žiadnym tajomstvom, že dcéry Brucea Willisa (62) a Demi Moore (55) majú zvláštny štýl obliekania, nepoužívajú žiletky či mejkap a prezentujú sa pomerne čudným spôsobom. Pohoršené reakcie sa objavili aj pod nezvyčajnou fotkou, ktorú nedávno zverejnila na instagrame jedna z nich. Prominentné slečny na nej spoločne pózujú nahé vo vani plnej vody.

Toho sú schopné len ony! Demi Moore má s dcérami veľmi dobrý vzťah. Vďaka tomu, že sa herečka udržiava v skvelej kondícii vyzerá po ich boku skôr ako staršia sestra než matka. Avšak, na ich škodu, šarm po svojej mamine nezdedili a ponášajú sa viac na otca. Na atraktivite im nepridáva ani to, že sa o svoj zovňajšok príliš nestarajú.     

Zanedbaný vzhľad však nie je to jediné, čo je prominentným dcéram vyčítané. Rumer, Scout a Tallulah pútajú pozornosť aj zvláštnym správaním. Príliš normálne nie je ani to, že sa tri dospelé ženy nedávno kúpali spoločne v jednej vani.    

„Bože môj, vy ste ozaj schopné všetkého,” znie jeden z komentárov pod fotkou. „Je pekné vidieť, že sa máte rady, ale toto je už príliš,” pridal svoj názor ďalší z diskutujúcich. Aký je váš názor?   

Dospelé dcéry Demi Moore a Brucea Willisa si dopriali spoločný kúpeľ vo vani.
Zobraziť galériu (5)
Dospelé dcéry Demi Moore a Brucea Willisa si dopriali spoločný kúpeľ vo vani.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Demi MooreRumer WillisScout WillisTallulah Willis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu