Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kedysi svalnatý fešák, dnes... Tohto herca by ste nespoznali!

Brendan Fraser vo filme Múmia. Zobraziť galériu (8)
Brendan Fraser vo filme Múmia. (Zdroj: Universal pictures)

LONDÝN - Ako celkom iný človek! Herec Brendan Fraser (49) sa najviac zviditeľnil na prelome milénia. Pamätať si ho môžete napríklad z filmov George, kráľ džungle, Múmia, či Zmluva s diablom. Typické boli pre neho husté vlasy, charizma aj svalnaté telo. S pribúdajúcim vekom sa však tento fešák dosť zmenil. Neveríte? Pozrite!

Romantická komédia s názvom Zmluva s diablom je obľúbeným počinom, v ktorom stvárnili ústredné postavy Elizabeth Hurley a Brendan Fraser. Na topkách sme už neraz písali o tom, že spomínaná herečka akoby zastavila čas a aj v 52 rokoch vyzerá fantasticky.

Jej filmového kolegu však pribúdajúce roky akosi nešetria. Brendanove vlasy rednú, kilá pribúdajú a kvôli slabšiemu zraku začal nosiť dioptrické okuliare. Sympaťák, ktorý má na konte účinkovanie vo viacerých úspešných filmoch, sa pár rokov pred kamerami neukázal. Na rok 2018 však má naplánované nakrúcanie hneď niekoľkých počinov. 

Je však otázne, či ľudia pri pohľade na pribratého herca budú vedieť, že sa pozerajú práve na niekdajšiu hviezdu z Múmie. Brendana totiž pred pár dňami nafotili paparazzi v uliciach Londýna a my priznávame, že by sme mali problém ho spoznať. 

Aktuálnu FOTO Brendana Frasera nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Brendan Fraser
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu