Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Najnechutnejšie svedectvo: Ďalšia obeť sexuálneho škandálu - TOTO vážne nie je pre slabé žalúdky!

Mimi Haleyi sa počas svojej výpovede neubránila slzám. Zobraziť galériu (6)
Mimi Haleyi sa počas svojej výpovede neubránila slzám. (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Fuj! Na topkách sme vás už informovali o škandáloznom odhalení týkajúcom sa filmového producenta Harvey Weinsteina (65). Ten sexuálne obťažoval mnohé menej známe i hviezdne herečky. Niektoré nabrali odvahu na to, aby prezradili aj detaily traumatizujúcich zážitkov s mocným mužom Hollywoodu. Azda najnechutnejšiu skúsenosť s ním má Mimi Haleyi. Pozor, je možné že z jej výpovede vám príde nevoľno!

Začiatkom októbra sa v médiách objavili prvé články, ktoré filmového producenta menom Harvey Weinstein vykreslili v dosť nelichotvom svetle. Päťnásobný otec mal sexuálne obťažovať mnohé ženy a niektoré z nich dokonca aj znásilnil. Nepríjemnú skúsenosť s nimi mali dokonca nielen menej známe herečky, ale aj Gwyneth Paltrow, či Angelina Jolie. 

Smutné je, že počet producentových obetí stále rastie. Najnovšie nabrala odvahu aj istá Mimi Haleyi, ktorá o nepríjemných udalostiach z roku 2006 prehovorila na tlačovej konferencii. K sexuálnemu útoku od producenta došlo v jeho podkrovnom byte, kam ju vylákal pod zamienkou pracovného stretnutia.

„Nie! nepokladal za odpoveď. Násilím ma vtlačil do miestnosti, ktorá vyzerala ako detská izba. Po jej stenách boli rozvešané detské kresby,” začala svoje rozprávanie brunetka. Predstava, že bol schopný takého zverstva v miestnosti, kde jeho žena uspávala ich deti, je hrozná.  

Mimi sa usilovala násilníka odradiť tým, že má menštruáciu. Márne. Hodil ma na posteľ. Usilovala som sa ho zo seba dostať a prosila som ho, aby prestal. Ale bolo to nemožné. Bol extrémne silný, nemala som žiadnu šancu ho premôcť. Vytrhol zo mňa tampón a... začal ma orálne uspokojovať,” pokračovala herečka, ktorá sa počas konferencie neubránila slzám. 

„Cítila som sa hrozne ponížená. Toto by som nechcela od nikoho. Ani keby to mal byť môj milovaný partner,” dodala brunetka. „Potom sa prevalil na chrbát a povedal - Nemáš pocit, že sme si teraz oveľa bližší?” uzavrela svoju výpoveď Mimi Haleyi.

Mimi Haleyi prehovorila o traumatizujúcom zážitku na tlačovej konferencii.
Zobraziť galériu (6)
Mimi Haleyi prehovorila o traumatizujúcom zážitku na tlačovej konferencii.  (Zdroj: SITA)

Harvey Weinstein patril medzi najmocnejších mužov Hollywoodu. Dnes sa o ňom hovorí najmä ako o sexuálnom násilníkovi.
Zobraziť galériu (6)
Harvey Weinstein patril medzi najmocnejších mužov Hollywoodu. Dnes sa o ňom hovorí najmä ako o sexuálnom násilníkovi.

Viac o téme: Harvey WeinsteinMimi Haleyi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu