Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dve muchy jednou ranou! Vysmiatej herečke vykukli obe bradavky

Martina Bosede Zobraziť galériu (7)
Martina Bosede (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Rozhodne zaujala! Hoci v našich končinách Martina Bosede (28) nie je príliš známa, vo Veľkej Británii sa radí medzi hviezdičky. Rodáčka z Írska sa prezentuje ako modelka a na konte má už aj herecké skúsenosti. Aj preto bola počas uplynulého týždňa pozvaná na párty, kde nechýbali bulvárni fotografi. S tými sa prsnatá brunetka zvítala širokým úsmevom a pozdravili ich aj jej bradavky.

Martina Bosede sa narodila v Dubline mame Írke a otcovi Nigérijčanovi. Svoju túžbu preraziť v šoubiznise začala pomaličky napĺňať od roku 2012, keď sa presťahovala do Veľkej Británie. Dnes má na konte pár modelingových spoluprác a začala sa realizovať už aj ako herečka. 

Spomenúť možno zatiaľ len účinkovanie v obľúbenom seriáli Hra o tróny a v akčnom počine Stan Lee´s Lucky Man, no nie je výlučené, že o nej budeme ešte počuť. „Byť pred kamerami je pre mňa úžasná skúsenosť,” poznamenala pre The Sun kráska, ktorá obľubuje sexi outfity. 

Jeden taký prevetrala aj počas uplynulého týždňa, keď vyrazila za zábavou. Pod svetlé minišaty si Martina neobliekla podprsenku a odvážny výstrih odhalil viac, než mala zrejme v pláne. Z dvojitého pikantného trapasu si ale tmavovláska ťažkú hlavu nerobila. 

Martina Bosede sa na fotografov spokojne usmievala, zatiaľ čo jej z výstrihu vykúkali bradavky.
Zobraziť galériu (7)
Martina Bosede sa na fotografov spokojne usmievala, zatiaľ čo jej z výstrihu vykúkali bradavky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Martina Bosede
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu