Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ťažká autonehoda slovenskej herečky: Stačilo málo a bolo by po nej!

Yvetta Blanarovičová mala vážnu autonehodu. Zobraziť galériu (5)
Yvetta Blanarovičová mala vážnu autonehodu. (Zdroj: Profimedia)

BRNO - Dráma na diaľnici! Slovenská umelkyňa Yvetta Blanarovičová (53) mala nedávno so svojou manažérkou ťažkú autonehodu. Stačilo málo a celé to mohlo dokonca vyústiť až do obrovskej tragédie. Život im zachránilo herečkino veľké, luxusné auto, v ktorom sa obe ženy viezli. Pôvodne však malo byť všetko inak...

Yvetta Blanarovičová (53) bola v týchto dňoch účastníčkou obrovskej drámy. So svojou manažérkou mala totiž ťažkú autonehodu. Tá sa odohrala v čase, keď sa známa slovenská herečka a speváčka chystala na svoj koncert do Brna.

Príčinou bola prasknutá pneumatika, ktorá sa zodrala až na obvodovú časť vozidlového kolesa. Vzniknuté nebezpečenstvo na diaľnici navyše vystupňovalo aj to, že Yvetta podľa záverov českých novinárov zrejme nedodržala najvyššiu povolenú rýchlosť.

Faktom ale ostáva, že obe ženy mali v danom momente doslova „z pekla šťastie“. Život im totiž zachránila veľká a bezpečná konštrukcia herečkinho luxusného auta, v ktorom sa viezli. „Plakala som a triasla som sa ako osika. Keby sme išli Veronikiným autom, čo sme mali aj v pláne, tak je po nás,“ smutne skonštatovala pre českú Sedmičku Blanarovičová.

Viac o téme: Yvetta Blanarovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu