Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Mladík (†27) navštívil najnebezpečnejší kmeň domorodcov na svete: Kruto sa mu to vypomstilo

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Youtube/Doc Facts)

NAÍ DILLÍ - Príslušníci izolovaného kmeňa na jednom z indických ostrovov, známi tým, že po cudzincoch strieľajú šípmi, zrejme zabili Američana. Informovala o tom v stredu miestna polícia. Ostrov sa nachádza v oblasti, kde sa spája Bengálsky záliv s Andamanským morom.

Sedem rybárov zatkli za to, že pomohli 27-ročnému Johnovi Allen Chauovi dostať sa na ostrov Severný Sentinel, kde očividne došlo k jeho zabitiu, uviedla polícia. Návštevy ostrova vláda prísne obmedzuje. Sentinelci, ktorí na ňom žijú, sú totiž považovaní za najnebezpečnejší kmeň na svete. Bránia sa akýmkoľvek kontaktom s cudzincami, často preto útočia na každého, kto sa k nim priblíži. 

Mladík (†27) navštívil najnebezpečnejší
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Karla Kauffman)

Podľa indických médií bol John na dobrodružnom výlete na ostrove, kde sa údajne snažil šíriť kresťanstvo. Jeho telo našli rybári. Policajt Vidžaj Singh uviedol, že mladíka zabili v sobotu a prípad sa vyšetruje. Je známe, že vo vodách okolo Severného Sentinelu zvyknú pytliaci chytať korytnačky či morské raky. V roku 2006 domorodci zabili dvoch indických rybárov, ktorým sa pokazila loď a ocitli sa na brehu ostrova.

Viac o téme: VraždaOstrovSentinelKmeň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu