Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Hriešne plavky Kardashianky: Trčiace bradavky a tam dole...

Kourtney Kardashian Zobraziť galériu (8)
Kourtney Kardashian (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI - Akoby bola nahá! Kourtney Kardashian (38) sa na sociálnych sieťach rada pochváli sexi fotkami v bikinách. Nemenej rajcovná je však aj v jednodielných plavkách. Pred pár dňami na brunetku natrafili paparazzi a veru, elastický biely kúpací odev v podstate nič neskryl.

Ukázala všetko! Niet pochýb, že za najstaršou zo sestier Kardashianových - Kourtney sa ľudia otáčajú. A nielen preto, že je im známa jej tvár. Trojnásobná mamička sa totiž pýši výstavnou postavičkou, na ktorú zbalila už nejedného zajačika. 

Brunetka predviedla svoje krivky v plnej paráde aj pred pár dňami. Po pláži v Miami sa promenádovala v bielych plavkách, ktoré si v podstate zbytočne obliekala. Spod mokrej látky jej totiž presvitali bradavky a skryté vlastne nezostali ani jej intímne partie. 

Kourtney dennodenne dostáva komplimenty na svoju postavu. Zahŕňajú ju nimi nielen muži, ale často aj ženy. „Si pre mňa veľkou inšpiráciou. Vyzerať po troch deťoch takto je obdivuhodné. Keď sa mi nechce cvičiť, stačí, aby som sa pozrela na tvoje fotky v bikinách a hneď sa prekonám,” vyjadrila sa jedna z fanúšičok televíznej hviezdičky. 

Biele plavky odhalili bradavky známej Kardashianky. Elastická látka zvýraznila aj jej intímne partie.
Zobraziť galériu (8)
Biele plavky odhalili bradavky známej Kardashianky. Elastická látka zvýraznila aj jej intímne partie.  (Zdroj: profimedia.sk)

Kourtney Katdashian sa rada pochváli svojími krivkami.
Zobraziť galériu (8)
Kourtney Katdashian sa rada pochváli svojími krivkami.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kourtney Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu