Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kardashianku strápnil mladý milenec: Jaj, tá musela peniť!

Kourtney Kardashian a Younes Bendjima Zobraziť galériu (10)
Kourtney Kardashian a Younes Bendjima (Zdroj: Instagram)

PORTOFINO - Chce ju len pre seba! Kourtney Kardashian (39) a 25-ročný svalovec Younes Bendjima si výborne rozumejú aj napriek výraznému vekovému rozdielu. Svedčí o tom to, že hoci ich vzťahu spočiatku dával šancu len málokto, sú spolu viac ako rok. Ktovie, aké prognózy má však ich láska do budúcna. Fešáka totiž trápi žiarlivosť...

Kourtney Kardashian a Younes Bendjima strávili uplynulé týždne v slnečnom Taliansku. Podľa medializovaných informácií si romantiku a oddych užívali najskôr vo dvojici a neskôr sa k nim pridali aj deti celebritnej krásky. 

Najstaršia z klanu sestier Kardashianových nezabudla ani na svojich priaznivcov. Pravidelne ich zásobovala rôznymi momentkami. Jedna z fotografií však vyvolala značný rozruch. Kourtney na nej pózuje v bikinách, ktoré majú tango nohavičky. Poviete si - Nič zvláštne... Avšak komentár, ktorý jej pod fotku napísal jej milenec, určite stojí za zmienku. 

„Toto je to, čo potrebuješ ukázať, aby si dostala lajky?” napísal pod sexi fotku svojej slávnej frajerky Younes. Že Kourtney nebola dvakrát nadšená, dokázala tým, že komentár zmazala. Prípadne prinútila fešáka, aby ho odstránil. 

Hoci sa Younes tiež pretŕča na sociálnych sieťach, hnevá ho, že jeho láska sa ukazuje svetu taká obnažená. „V minulosti sa kvôli tomu na istý čas aj rozišli. Nikdy sa mu to nepáčilo,” uviedol pre megazín People zdroj z okolia dvojice. 

Kourtney Kardashian zverejnila na instagrame túto fotku a jej milenec ju komentárom riadne zahanbil.
Zobraziť galériu (10)
Kourtney Kardashian zverejnila na instagrame túto fotku a jej milenec ju komentárom riadne zahanbil.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kourtney KardashianYounes Bendjima
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu