Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Katy Perry sa mení na Miley Cyrus: Na pódiu s nohami dokorán a...

Katy Perry Zobraziť galériu (8)
Katy Perry (Zdroj: profimedia.sk)

KINGSTON UPON HULL - ...ukázala nohavičky! Krátke blond vlasy nie sú to jediné, vďaka čomu sa Katy Perry (32) začína podobať na kontroverznú Miley Cyrus (24). Počas víkendu totiž koncertovala v Anglicku, kde na pódiu predviedla viac než svoj talent. Na prítomných fanúšikov totiž "vybalila" biele nohavičky, keď bez ostychu roztiahla nohy. Katy, toto slušné baby predsa nerobia!

Časy, keď sa Miley Cyrus nevedela vpratať do kože, sú už našťastie preč. Ako sme vás nedávno na topkách informovali, upokojila sa a dokonca akosi opeknela. Všetko ale nasvedčuje tomu, že už tu máme ďalšiu umelkyňu, ktorá našla u vulgárnej a divokej Miley inšpiráciu.  

Reč je o Katy Perry. Tá sa dala nedávno ostrihať nakrátko a tmavé vlasy si prefarbila na blond. Speváčka nikdy nepatrila medzi hanblivky. Zdá sa však, že v poslednej dobe si buduje o čosi vulgárnejší imidž. Na víkendovom koncerte pustila fanúšikov pod sukňu a rovnako tak aj prítomných fotografov. 

Pred pár dňami narobila rozruch vyjadreniami o sexe. „Poviem vám, ak ho nemáte dobrý teraz, po tridsiatke bude úchvatný,” poznamenala Katy, ktorá naposledy randila s fešáčikom Orlandom Bloomom.   

Katy Perry fanúšikom bez ostychu ukázala nohavičky.
Zobraziť galériu (8)
Katy Perry fanúšikom bez ostychu ukázala nohavičky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Ktovie, či sa Katy Perry inšpirovala u Miley Cyrus.
Zobraziť galériu (8)
Ktovie, či sa Katy Perry inšpirovala u Miley Cyrus.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Katy Perry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu