Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Svetové hviezdy zavítali k susedom: Keby okolo vás prešli, ani si ich nevšimnete!

Orlando Bloom a Katy Perry v uliciach Prahy. Zobraziť galériu (6)
Orlando Bloom a Katy Perry v uliciach Prahy. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Spoznali by ste ich? Stretnúť v uliciach hviezdy svetového šoubiznisu môže byť pre niekoho veľmi príjemné. Takú príležitosť mali v týchto dňoch viacerí obyvatelia a návštevníci Prahy. Práve tam sa momentálne nachádza obľúbený herec Orlando Bloom (41), za ktorým prišla jeho nemenej slávna milenka - speváčka Katy Perry (33).

Stratili sa v dave! Orlando Bloom sa momentálne náchadza u našich západných susedov, kde nakrúca televízny seriál s názvom Carnival Row. Aktúalne mu tam robí spoločnosť aj speváčka Katy Perry, s ktorou v minulosti tvrili pár. A hoci sa zvykne hovoriť, že nevstúpiš dvakrát do tej istej rieky, vyzerá to tak, že títo dvaja sa rozhodli to risknúť. 

„Pokúšala sa o to, aby sa od neho odpútala, ale nešlo jej to. Veľmi jej na ňom záleží. Dali sa opäť dokopy,” uviedol pre The Sun zdroj z okolia dvojice. 

Je celkom milé, že si k sebe opäť hľadajú cestu práve v neďalekej Prahe. Katy a Orlando sa prechádzali ulicami zababušení a v čapiciach, takže väčšina okoloidúcich ani netušila, že oproti idú práve oni. Pozornosti bulvárnych fotografov však neušli. Povedzte ale úprimne, vy by ste ich spoznali?

Katy Perry a Orlando Bloom v ulicicach Prahy.
Zobraziť galériu (6)
Katy Perry a Orlando Bloom v ulicicach Prahy.  (Zdroj: profimedia.sk)
 

Viac o téme: Katy PerryOrlando Bloom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu