Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pikantné odhalenie známej speváčky: Svetu ukázala holý zadok!

Katy Perry vystavila do kamery holý zadok. Zobraziť galériu (9)
Katy Perry vystavila do kamery holý zadok. (Zdroj: youtube.com/Witness World Wide )

LOS ANGELES - Odhalila nielen svoje vnútro! Speváčka Katy Perry (32) si pripravila pre fanúšikov poriadne prekvapenie. Počas uplynulého víkendu sa s nimi prostredníctvom živého vysielania na youtube delila o každú sekundu svojho dňa. Urobila tak pri príležitosti promovania nového albumu s názvom Witness. Verejnosť vpustila na svoje sedenie s terapeutom, kde sa rozplakala. Rozruch narobila aj vo chvíli, keď si dopriala oddych na masáži. Tam do kamier nechtiac otrčila holý zadok.

Katy Perry nedávno šokovala zmenou imidžu. Dlhé tmavé vlasy si dala ostrihať na krátko a dnes je z nej blondínka. V rámci projektu Witness World Wide prezradila, prečo tak urobila. Speváčka sa od piatku delí s fanúšikmi o svoje súkromie. Priaznivci ju tak mali možnosť vidieť, ako spí, cvičí jogu, nanáša si mejkap, či počas návštevy terapeuta.   

Známa umelkyňa si dopriala aj masáž, kde zo seba pochopiteľne zhodila šaty. Katy sa uvoľnila a akosi pozabudla na všadeprítomné kamery. Svetu tak ukázala svoj nahý zadok, čo viacerí mužskí fanúšikovia určite ocenili. 

Médiá zaujala tiež rozprávaním o boji s depresiami, ale aj keď hodnotila svojich bývalých milencov. Speváčka ukončí živé vysielanie dnešným koncertom v Las Vegas, ktorého sa bude mocť zadarmo zúčastniť asi tisícka fanúšikov.    

Katy Perry
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: youtube.com/Witness World Wide )

Katy Perry
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: youtube.com/Witness World Wide )

Viac o téme: Katy Perry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu