Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vulgárna hviezdička sekla s drogami aj chľastom: Miley, veď ty si krásna!

Miley Cyrus vyzerá na najnovších fotkách fantasticky. Zobraziť galériu (9)
Miley Cyrus vyzerá na najnovších fotkách fantasticky. (Zdroj: Brian Bowen/ billboard)

LOS ANGELES - Láska s ňou robí divy! Časy, keď sa o Miley Cyrus (24) hovorilo ako o výstrednej, vulgárnej, opzlej, nechutnej a kontroverznej, sú zdá sa preč. Ak by ste pochybovali, aktuálne vydanie magazínu billboard vás o tom presvedčí. Mladá speváčka vyzerá na jeho stránkach fantasticky a v priloženom rozhovore prezradila, že sa úspešne vyhýba alkoholu aj marihuane. Len tak ďalej!

V posledných rokoch to vyzeralo tak, akoby sa Miley Cyrus nevedela vpratať do kože. Pri každej možnej príležitosti pretŕčala svoje holé prsia, internet bol plný jej pornofotiek, vo veľkom propagovala marihuanu a na koncertoch dokonca vyzývala fanúšikov, aby ju chytali za vagínu...

Začiatkom roka 2016 si však Miley a jej bývalý milenec Liam Hemsworth našli k sebe opäť cestu. A láska začala s výstrednou hviezdičkou robiť divy. Eroticky ladených fotiek na sociálnych sieťach ubúdalo a speváčka akoby sa postupne vrátila do normálu. Podľa mnohých fanúšikov dokonca aj opeknela. 

Dôkazom môžu byť fotky, ktoré vznikli pre časopis billboard. Miley na nich pózuje (prekvapivo) oblečená v romanticky pôsobiacich šatách. Príjemne sa číta aj rozhovor, ktorý blondínka magazínu poskytla. V ňom napríklad prezradila, že už neholduje marihuane. „Je to šialené, ale nefajčila som už tri týždne,” poznamenala speváčka. „Rada sa obklopujem ľuďmi, ktorým záleží na tom, aby som sa cítila lepšie a posúvala sa vpred. Som úplne čistá,” dodala Miley, ktorá sekla aj s pitím alkoholu. 

Miley Cyrus vyzerá v romantických šatách fantasticky.
Zobraziť galériu (9)
Miley Cyrus vyzerá v romantických šatách fantasticky.  (Zdroj: Brian Bowen/ billboard)

Aj takto sa kedysi prezentovala Miley Cyrus.
Zobraziť galériu (9)
Aj takto sa kedysi prezentovala Miley Cyrus.


 

Viac o téme: Miley Cyrus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu