Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kontroverzná Katy Perry: Ako mimozemšťanka a v prekvapivej úlohe!

Katy Perry Zobraziť galériu (5)
Katy Perry (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Tohtoročné udeľovanie MTV Video Music Awards, ktoré sa bude konať 27. augusta v kalifornskom Inglewoode, bude moderovať americká speváčka Katy Perry. Tridsaťdvaročná interpretka to oznámila prostredníctvom krátkeho videa, ktoré zverejnila na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. "Predstavujem vám mesačnú ženu. Pripravte sa na náraz," napísala ku klipu, v ktorom ju možno vidieť ako astronautku vo vesmíre. Odkazovala pritom na tvar trofeje aj maskota cien, ktorým je práve astronaut. Rodáčka z kalifornskej Santa Barbary okrem toho počas slávnostného udeľovania cien aj vystúpi.

Speváčka sa tento rok uchádza o päť cien, vrátane trofeje za najlepšie popové video ku skladbe Chained to the Rhythm. Tohtoročnému zoznamu kandidátov však dominuje Kendrick Lamar, ktorý má dovedna osem nominácií, vrátane tej v kategórii Video roka. Päť nominácií má aj kanadský spevák The Weeknd, štyri zase Bruno Mars.

Katy Perry, vlastným menom Katheryn Elizabeth Hudson, debutovala albumom Katy Hudson (2001), no známou sa stala až vďaka piesni I Kissed A Girl z druhej štúdiovky One Of The Boys (2008). Nasledovali albumy Teenage Dream (2010), Prism (2013) a Witness (2017). Je tiež príležitostná herečka. Prepožičala napríklad hlas Šmolinke v snímkach Šmolkovia (2011) a Šmolkovia 2 (2013). Predstavila sa aj v dokumentoch Katy Perry: Kúsok zo mňa (2012), KatyPerry: The Prismatic World Tour (2015) či v komédii Zoolander No. 2 (2016) a v roku 2010 vo vianočnej epizóde Simpsonovcov (1989).

Viac o téme: Katy Perry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu