Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Celebrity šokujú nahotou: Žiadne nohavičky ani podprsenky, toto sú TOP pikantné outfity!

Miley Cyrus sa objavila na červenom koberci skoro úplne nahá. Zobraziť galériu (8)
Miley Cyrus sa objavila na červenom koberci skoro úplne nahá.

LOS ANGELES - Žiadne nohavičky, žiadne podprsenky a rozparky tak vysoké, že už sa im snáď ani nedá hovoriť rozparok, ale rozpárané šaty. Ako by sa nosenie prakticky ničoho stalo pre niektoré celebrity novým odevným trendom, napísal spravodajský server news.com.au, ktorý toto tvrdenie bohato dokladá fotografiami.

"Nahé" šaty zvyčajne volia tie hviezdy, ktoré chcú na červenom koberci upútať a ukázať všetky svoje vnady.

Bella Hadid sa predviedla v pikantnom overale.
Zobraziť galériu (8)
Bella Hadid sa predviedla v pikantnom overale.  (Zdroj: SITA)

Ešte predtým, než sa prvý májový pondelok na newyorskej charitatívnej akcii Met Gala ukázali takmer v Evinom rúchu supermodelky Kendall Jennerová (v kreácii módneho domu La Perla) a Bella Hadidová (v priliehavom nohavicovom overale Alexandra Wanga), mnohé celebrity predviedli veľa vlastnej kože krytej len chatrnou zásterkou módneho výstrelku.

Kendall Jenner v odvážnych šatách upútala pozornosť.
Zobraziť galériu (8)
Kendall Jenner v odvážnych šatách upútala pozornosť.  (Zdroj: profimedia.sk)

Šaty Kendall Jennerové vyvolali spomienku na inú známu "nahú" róbu - šaty z krúžkovej pleteniny a retiazok, ktoré si v roku 1998 obliekla Rose McGowanová na odovzdávaní hudobných cien MTV, kam išla so svojím vtedajším partnerom, spevákom Marilynom Mansonom.

O štyri roky skôr upútala pozornosť Liz Hurley v dnes už kultových šatách od Versaceho zopnutých na boku zatváracími špendlíkmi, ktoré však dnes s ohľadom na neskoršie výstrelky jej nasledovníčiek pôsobia takmer konzervatívne.

Irina Shayk si na udeľovanie Oskarov zabudla vziať nohavičky.
Zobraziť galériu (8)
Irina Shayk si na udeľovanie Oskarov zabudla vziať nohavičky.

To platí napríklad pre modelku Victoria 's Secret Irinu Shaykovú, ktorá si v minulom roku vzala veľmi odhaľujúce šaty (a žiadnu spodnú bielizeň) na večierok po odovzdávaní Oscarov.

Alebo Rihannu, pre ktorú je nosenie prakticky ničoho takmer obchodnou značkou, ako dokázala v roku 2014 na cenách Council of Fashion Designers of America (CFDA) v šatách tak priesvitných, ako by ani žiadne nemala.

Rihanna na odovzdávaní cien
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

"Sú hrozne odhalené," povedal vtedy serveru style.com Rihannin štylista Mel Ottenberg. "Ja neviem, či je to šokujúce - som stále s ňou, a tak mám šokové čidlo už dávno vyradené z prevádzky. Povedal som jej, že podľa mňa bola ona na podobné šaty zrelá už dávno - a ja nebol. Ja som z nás dvoch ten prudérnejší, kto sa snaží držať krok, "dodal.

Jennifer Lopez
Zobraziť galériu (8)
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez nie je vo svojej koži, kým jej nie je vidieť čo najväčšiu časť. Či už odhaľuje brucho, aspoň časť zadočku alebo chrbát, nezdá sa, že by s narastajúcim vekom plánovala akokoľvek brzdiť - aj keď bude mať už za tri roky päťdesiat.

Pôvodne detská hviezdička Miley Cyrus aka Hannah Montana oslávila prechod do dospelého sveta fázou, keď nebola oblečená-neoblečená, ale v podstate úplne nahá. A zdá sa, že zo všetkých módnych doplnkov ju najviac bavia traky.

Miley Cyrus
Zobraziť galériu (8)

Modelka časopisu Sports Illustrated Chrissy Teigenová povýšila "nahé" šaty na novú úroveň, keď si na minuloročné odovzdávanie hudobných cien American Music Awards nevzala spodnú bielizeň, čo bolo viac než jasné pod čiernymi šaty dramaticky rozstrihnutými až do výšky hrudníka, ktoré vzdali česť spomínanej zošpendlenej róbe Liz Hurley jedným ležérne umiestneným zatváracím špendlíkom.

Chrissy Teigen, John Legend
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

"Ospravedlňujem sa všetkým, komu mohol psychicky alebo fyzicky uškodiť pohľad na moju buchtičku," zažartovala Teigenová na Instagrame.

Viac o téme: Miley CyrusKendall JennerBella HadidJennidef Lopez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu