Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Katy Perry na pláži: Čože? Ona je tam dole holá?!

Katy Perry Zobraziť galériu (6)
Katy Perry (Zdroj: profimedia.sk)

CABO - Nemá gaťky? Katy Perry (32) si momentálne užíva chvíle sladkého ničnerobenia v Mexiku. Spoločnosť jej robia kamarátky, čo prezradila fotkami, ktoré zverejnila na instagrame. Na známu speváčku však natrafili aj paparazzi. Tí ju zvečnili v plavkách telovej farby, vďaka čomu zdiaľky pôsobila dojmom, akoby bola nahá.

Minule Orlando, teraz ona? V lete minulého roka sa v bulvári objavili holé fotky Orlanda Blooma. Herec sa totiž počas dovolenky s vtedajšou frajerkou Katy Perry pretŕčal vo vode bez plaviek. Dvojica sa v marci rozišla a umelkyňa si momentálne dopriala oddych v spoločnosti kamarátok.

Na pláži sa predviedla v pomerne zaujímavom plavkovom komplete. Ten bol telovej farby a pozostával z krátkych šiat, pod ktorými mala Katy nohavičky rovnakej farby. Keď si sukničku zdvihla, nejeden z prítomných sa určite zľakol, že ukázala intímne partie...  

Hoci Katy a Orlando tvorili sympatický pár a fandilo im mnoho fanúšikov, ich láska vydržala len niečo vyše roka. Podľa medializovaných informácii, boli za rozpadom vzťahu rozdielne predstavy o budúcnosti. Kým speváčka túžila po deťoch, fešný herec sa na budovanie rodiny akosi necítil.

Katy Perry zdvihla sukničku a vďaka nohavičkám telovej farby zdiaľky pôsobila dojmom, akoby bola nahá.
Zobraziť galériu (6)
Katy Perry zdvihla sukničku a vďaka nohavičkám telovej farby zdiaľky pôsobila dojmom, akoby bola nahá.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Katy Perry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu