Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Miley Cyrus kašle na paparazzov: V zarezaných plavkách ukázala riťku!

Miley Cyrus Zobraziť galériu (5)
Miley Cyrus (Zdroj: SITA)

BYRON BAY - Nerieši ich! Miley Cyrus (25) prežíva mimoriadne šťastné obdobie. Dôvodom je jej láska - herec Liam Hemsworth (28), ktorý kontroverznej speváčke dopomohol k tomu, aby sa upokojila a "znormálnila". Dvojica si aktuálne užíva chvíle oddychu a vzájomnú prítomnosť. Ako to už býva zvykom, v pätách majú paparazzov. Ťažkú hlavu si však z nich nerobia a majú oči len jeden pre druhého.

Miley Cyrus má za sebou náročné obdobie, keď slávu a popularitu príliš nezvládala. Vzťah s hercom Liamom Hemsworthom ju však výrazne zmenil. Blondínka sa upokojila, prestala byť vulgárna a už tak okázalo nepretŕča svoje telo pri každej príležitosti. 

Pri pohľade na speváčku musí byť každému jasné, že je momentálne veľmi šťastná. S Liamom si aktuálne užívajú chvíle oddychu v austrálskom Byron Bay, kde na nich natrafili bulvárni fotografi. Tým sa podarilo zvečniť Miley v bielych plavkách, ktorých tango nohavičky odhalili jej ukážkové pozadie.  

Z prítomnosti paparazzov si však prominentný párik nič nerobil. Vo vlnách šantili ako malé deti a vôbec sa nezaoberali tým, či ich niekto pozorzuje. 

FOTO Miley Cyrus v zarezaných plavkách nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Miley CyrusLiam Hemsworth
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu