Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Odovzdávanie Fashion Awards 2018: Dcéra ikonickej Cindy Crawford prišla v bombarďákoch... Aha!

Kaia Gerber Zobraziť galériu (24)
Kaia Gerber (Zdroj: Profimedia)

NEW YORK - V úvode týždňa sa v New Yorku odovzdávali ocenenia Združenia amerických módnych dizajnérov a dizajnérok, teda CFDA Fashion Awards 2018. Spoločenská udalosť prilákala do Brooklyn Museum obrovské množstvo slávnych osobností. Medzi nimi aj dcéru ikonickej Cindy Crawford (52), Kaiu Gerber (16). Pozrite, dorazila v bombarďákoch!

Odovzdávanie cien CFDA Fashion Awards 2018 patrí k významným módnym udalostiam. To sa tento rok konalo v úvode týždňa v newyorskom Brooklyn Museum. A nenechalo si ho ujsť obrovské množstvo známych tvárí. A niektoré z nich si z galavečera odniesli aj sošku. 

Medzi pozvanými nechýbala napríklad začínajúca hviezda módneho biznisu, dcéra slávnej Cindy Crawford, Kaia Gerber. Krásnu tmavovlásku na túto udalosť vystrojil návrhár Alexander Wang. A zatiaľ čo väčšina žien žiarila v krásnych róbach, 16-ročná modelka mala na sebe lesklé bombarďáky pripomínajúce trenírky na box a rafinovane strihaný top, ktorý pôsobil ako pánska košeľa

Kaia Gerber mala na sebe lesklé bombarďáky alebo nazvime to trenírky. K tomu jej módny návrhár Alexander Wang navrhol top v štýle pánskej košele.
Zobraziť galériu (24)
Kaia Gerber mala na sebe lesklé bombarďáky alebo nazvime to trenírky. K tomu jej módny návrhár Alexander Wang navrhol top v štýle pánskej košele.  (Zdroj: Profimedia)

Mnohé zo slávnych mien si napokon z večera odniesli aj sošku. Cenu v novej kategórii venovanej influencerom a influencerkám si prevzala módna ikona Kim Kardashian West. Naprázdno neodišli ani slávne dvojičky Mary-Kate a Ashley Olsen, ktoré dostali ocenenie za dizajn doplnkov a cenu za módnu ikonu získala supermodelka Naomi Campbell. 

Viac FOTO z CFDA Fashion Awards 2018 nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Cindy CrawfordKaia GerberCFDA Fashion Awards 2018
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu