Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Stal sa zázrak! Tučná a škaredá herečka nikdy nevyzerala lepšie

Lena Dunham Zobraziť galériu (6)
Lena Dunham (Zdroj: HBO)

LOS ANGELES - Je to vôbec ona?! Herečka a scenáristka Lena Dunham (30) nikdy nepatrila medzi krásavice. Aj napriek tomu mala však sebavedomia na rozdávanie a pred kamerami sa hrdo ukázala celkom nahá. Priaznivci seriálu Girls by o tom vedeli hovoriť... V sobotu sa brunetka ukázala v spoločnosti a pôsobila dojmom, akoby prešla kúzelnou premenou. Pozrite sa!

Nezisková organizácia Human Rights Campaign, bojujúca za práva LGBT, usporiadala v sobotu večer slávnostné podujatie. Zúčastnili sa ho aj vybrané hviezdy šoubiznisu. Spomenúť možno speváčku Katy Perry, herečku America Ferrera, či hviezdu a scenáristku seriálu Girls - Lenu Dunham. Práve posledná spomínaná dáma na seba strhla najviac pozornosti. 

Mohlo by vás zaujať:
Slovenská misska strháva svojou krásou všetku pozornosť: Zuzana, si na zjedenie!

Brunetka totiž viditeľne schudla a na svojom zovňajšku si dala výnimočne záležať. Nečudo, že ju viaceré médiá pochválili. Úbytok hmotnosti Lene naozaj prospel a na modrom koberci vyzerala priam fantasticky. 

„Po celé roky sa snažím dokázať, že nepotrebujem byť chudá a je mi jedno, čo si kto o mne myslí. Pokojne som chodila na červený koberec, nakrúcala som sexuálne scény. Akceptovala som, že moje telo je meniaci sa organizmus. Usmievam sa a je mi jedno akú veľkosť nosím,” vyjadrila sa na instagrame Lena, ktorá sa netají tým, že začala cvičiť a zdravšie sa stravuje. 

Schudnutá a viditeľne krajšia Lena Dunham vyzerala fantasticky.
Zobraziť galériu (6)
Schudnutá a viditeľne krajšia Lena Dunham vyzerala fantasticky.

Viac o téme: Lena Dunham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu