Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hollywoodska herečka konečne v spoločnosti: Wau, je krásna!

Eva Mendes Zobraziť galériu (6)
Eva Mendes (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI - Nestratila nič zo svojho šarmu! Eva Mendes (43) sa v posledných mesiacoch venuje najmä mamičkovským povinnostiam. V apríli 2016 priviedla na svet svoje druhé dieťatko. Tento týždeň si od dcér odbehla a ukázala sa v spooločnosti. Pozrite sa, ako jej to svedčalo!

Keď sa herec Ryan Gosling ukázal na odovzdávaní Oscarov v spoločnosti prsnatej blondínky, mnohí sa zľakli, že ide o jeho nový objav. Ako vyšlo najavo, išlo o sestru, ktorá mu robila garde namiesto partnerky Evy Mendes. Tá pred zábavou uprednostnila starostlivosť o dcérky Esmeraldu a Amadu.

Počas uplynulého týždňa sa však brunetka konečne ukázala v spoločnosti. Zúčastnila sa otvárania butiku, v ktorom sa bude predávať aj jej módna kolekcia. Eva mala na sebe výrazné šaty, v ktorých priam žiarila.

Rovnako krásna je však aj na titulke aktuálneho vydania magazínu Shape. Pre ten prezradila, že dostať sa do formy po druhom pôrode brala ako výzvu. „Ale nebolo to také ťažké, ako som si myslela. Stále behám okolo detí, nemám čas si sadnúť, takže som stále v pohybe,” poznamenala herečka, ktorá má pravidelne svoje miesto medzi najkrajšími ženami sveta.   

Eva Mendes
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Eva Mendes
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Eva Mendes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu