Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Princa Williama načapali so sexi blondínkou: Kate, za túto ťa vymenil!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: SITA)

VERBIER - Mala by sa mať na pozore! Myslíme tým vojvodkyňu Kate (35), ktorá strávila uplynulý víkend bez svojho manžela. Princ William (34) totiž vyrazil za zábavou a oddychom. Vo švajčiarskych Alpách si užíval pánsku jazdu s kamarátmi. Paparazzi ho však nafotili aj v spoločnosti istej blondínky, ktorá má sexepílu na rozdávanie.

Druhý marcový pondelok sa vo Veľkej Británii nesie v duchu osláv podujatia s názvom Commonwealth Day. Pravidelne sa ho zúčastňujú členovia kráľovskej rodiny. Princ William a Kate tam však tento rok chýbali.

Ako informujú zahraničné média, brunetka zostala doma pri deťoch a jej manžel bol zrejme ešte stále vo Švajčiarsku, kde strávil predlžený víkend. Je dosť pravdepodobné, že William bude čeliť kritike za to, že uprednostnil zábavu pred pracovnými povinnosťami. 

Čo-to ale bude asi vysvetľovať aj svojej polovičke. Princ si totiž pánsku jazdu užíval so všetkým, čo k tomu patrí. Ako píše dailymail.co.uk zavítal tiež do nočného klubu, kde pracuje aj 24-ročná austrálska modelka Sophie Taylor. Tá robila Williamovej partičke spoločnosť aj na svahu a spoločnom obede, kde sa s princom výborne zabávala. „Je veľmi vtipná. Som si istý, že si jej spoločnosť užíval,” poznamenal pre média fotograf Glen Krohn, ktorému Sophie v minulosti pózovala pred objektívom s holými prsiami. 

Partner sexi blondínky - Aaron Goodfellow povedal novinárom, že aj on bol v princovej spoločnosti. Označil ho za skvelého chlapíka, ktorý nie je povýšenecký a stojí nohami pevne na zemi. Ktovie, či aj Kate bude z jeho výletu rovnako nadšená...

Aj v spoločnosti tejto blondínky trávil princ William svoju dovolenku. Dúfame, že svoju ženu Kate vymenil za Sophie ozaj len na víkend.
Zobraziť galériu (7)
Aj v spoločnosti tejto blondínky trávil princ William svoju dovolenku. Dúfame, že svoju ženu Kate vymenil za Sophie ozaj len na víkend.  (Zdroj: Facebook)

Sophie Taylor skrýva pod šatami takúto postavičku.
Zobraziť galériu (7)
Sophie Taylor skrýva pod šatami takúto postavičku.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Kráľovská rodinaPrinc William
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu