Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vojvodkyňa Kate: William, musíme mať ďalšie deti!

Princ William a vojvodkyňa Kate s deťmi Zobraziť galériu (5)
Princ William a vojvodkyňa Kate s deťmi (Zdroj: SITA/AP)

VARŠAVA - Vojvodkyňa z Cambridge povedala zo žartu na návšteve Poľska manželovi, britskému princovi Williamovi, že by mali mať viac detí, keďže dostali ako darčeky plyšových medvedíkov pre bábätká.

Britský kráľovský pár je s oboma deťmi Georgom (3) a Charlotte (2) v Poľsku na návšteve, ktorej cieľom je potvrdiť priateľské vzťahy s krajinami Európskej únie ešte predtým, ako Spojené kráľovstvo odíde z EÚ. V pondelok sa William a Kate stretli s poľskými a britskými podnikateľmi vrátane Julie Sielickej-Jastrzebskej, spoluzakladateľky spoločnosti Whisbear - tá vyrába šepkajúcich medvedíkov, ktoré bábätkám pomáhajú zaspávať. Kráľovskému páru darovali práve takýchto medvedíkov.

Keď Kate prijímala darčeky, obrátila sa k svojmu manželovi Williamovi a povedala: "Takže musíme mať ďalšie deti." Vyhlásila to napoly vážne, napoly zo žartu. Vyvolala tým uvoľnenú atmosféru, všetci sa zasmiali. Sielická-Jastrzebská dnes uviedla, že na ňu veľmi zapôsobila "úprimnosť" manželov z britskej kráľovskej rodiny a ich živý záujem.

Princ William a vojvodkyňa Kate s deťmi
Zobraziť galériu (5)
Princ William a vojvodkyňa Kate s deťmi  (Zdroj: TASR/AP)

Viac o téme: Princ WilliamVojvodkyňa Kate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu