Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Princ William a Kate za múrmi paláca: Aha, ako sa váľali v tráve!

Princ William s manželkou Kate Zobraziť galériu (6)
Princ William s manželkou Kate (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Uvoľnili sa! Vojvodkyňa Kate (35) a princ William (34) musia dodržiavať protokol a riadiť sa určitými pravidlami. Za múrmi Kensingtonského paláca sú však aj oni len obyčajnými smrteľníkmi, ktorí napríklad nemajú problém zvaliť sa do trávy. Dokazujú to fotografie, ktoré zdobia aktuálne vydanie magazínu GQ. Na nich pózujú členovia kráľovskej rodiny tak, ako ich často nevidíme.

Rodinná idylka! Ňou dýcha fotka Normana Jean Roya, ktorý mal tú česť, zvečniť princa Williama a jeho najbližších pre magazín GQ. Budúci panovník pózuje s manželkou a deťmi v tráve, spoločnosť im robí aj štvornohý miláčik. 

Okrem zaujímavých fotografií poskytol William časopisu aj otvorený rozhovor. V ňom hovoril aj o svojej mame Lady Diane, ktorá odišla z tohto sveta pred 20 rokmi. „Často potrebujem, aby mi poradila. Veľmi by som si tiež želal, aby spoznala Catherine a videla vyrastať deti. Som smutný, že sa tak nikdy nestane a že ani deti nebudú môcť spoznať ju,” poznamenal dvojnásobný otec. 

Princ prazradil tiež to, ako plánuje vychovávať svoje deti. „Pre nás oboch ako rodičov je dôležité, aby žili v šťastnom, stabilnom a bezpečnom prostredí. Tiež chcem, aby George vyrastal v reálnom svete, nie za múrmi paláca. Musí vedieť, aký je život vonku,” dodal William, ktorý si je vedomý toho, že to zrejme nebude jednoduché. 

Princ William zdobí aktuálnu titulku magazínu GQ.
Zobraziť galériu (6)
Princ William zdobí aktuálnu titulku magazínu GQ.  (Zdroj: Norman Jean Roy pre GQ)

Princ William a jeho manželka Catherine pustili fotografa do svojej záhrady a pred jeho objektívom takto pózovali.
Zobraziť galériu (6)
Princ William a jeho manželka Catherine pustili fotografa do svojej záhrady a pred jeho objektívom takto pózovali.  (Zdroj: Norman Jean Roy pre GQ)

Viac o téme: Kráľovská rodinaCatherineKateWilliam
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu