Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Komorník princeznej Diany šokuje: Pikantné tajomstvo!

Lady Diana a Paul Burrell poznali svoje tajomstvá. Zobraziť galériu (7)
Lady Diana a Paul Burrell poznali svoje tajomstvá. (Zdroj: SITA a profimedia.sk)

LONDÝN - Tajil to celé roky! Paul Burrell (58) bol jedným z mužov, ktorí mali v živote princeznej Diany svoje miesto. Bol totiž jej komorníkom, čo neskôr zúžitkoval vo svojich knihách o Lady Di. Podnikavý lokaj vyzradil svetu viaceré detaily z jej súkromia. V týchto dňoch však prišiel s odhalením, ktoré je poriadne šokujúce.

Paul Burrell, ktorý sa momentálne živí ako florista, sa totiž priznal k tomu, že je gay. Urobil tak 9 mesiacov po rozvode s manželkou Mariou, ktorú spoznal práve v Buckinghamskom paláci, kde obaja pracovali. Exmanželia boli spolu 32 rokov a majú dvoch synov. „Svoju ženu stále milujem. Svadba s ňou a narodenie synov to bolo to najlepšie, čo sa mi v živote stalo. Nič sa tomu nevyrovná,” vyjadril sa krátko po rozvode pre mirror.co.uk bývalý komorník Lady Di. 

Podľa medializovaných informácií sa však Paul už zhruba 10 rokov intímne stýka s rovnako starým právnikom Grahamom Cooperom, za ktorého sa plánuje čoskoro oženiť. Svadba by mala byť tematicky ladená v štýle cirkusu. Bývalá žena, ktorá sa odsťahovala na Floridu, exmanžela podporuje. Rovnako tak aj dospelí synovia.

O sexuálnej orientácii muža, ktorého kedysi princezná Diana volala "Moja skala", verejnosť doposiaľ nevedela. Mimochodom, blondínka bola svojho času jedinou ženou, s ktorou bol ochotný zdieľať svoje pikantné tajomstvo.

Paul Burrell so svojím snúbencom Grahamom Cooperom.
Zobraziť galériu (7)
Paul Burrell so svojím snúbencom Grahamom Cooperom.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Princezná DianaLady DiPaul Burrell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu