Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Šokujúce odhalenie po rokoch: Princezná Diana na záhrade pochovala dieťatko!

Lady Diana a princ Charles Zobraziť galériu (6)
Lady Diana a princ Charles (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Čo všetko ešte vypláva na povrch? Kensingtonský palác je opradený mnohými tajomstvami. Viaceré z nich sa týkajú princeznej Diany (†36), ktorá aj 20 rokov po smrti plní stránky bulváru. Najnovšie sa o rozruch postarala jej kamarátka Rosa Monckton (63). Tá verejnosti prezradila, že mama princa Williama a Harryho urobila v roku 1994 pomerne nezvyčajnú vec.

Lady Diana a Rosa Monckton boli veľmi dobrými kamarátkami. Dokazuje to aj fakt, že princezná bola krstnou mamou jej dcérky Domenicy, ktorá sa narodila s Downovým syndrómom. Ako nedávno tmavovláska prezradila, spája ich aj pomerne šokujúce tajomstvo. 

Rosa totiž v roku 1994 priviedla na svet mŕtve dieťatko, ktorého otcom bol novinár Dominico Lawson. Keď sa Diana túto tragickú správu dozvedela, navrhla dvojici, aby telíčko uložili na večný odpočinok v priestoroch paláca. Od strážnika si vypýtala kľúče od záhrad pod zámienkou, že tam chcú pochovať kamarátkine mŕtve zvieratko.    

Prekvapivé odhalenie odznelo v rámci programu Sunday Night Royal Event na stanici Channel 7. „Obrad bol veľmi dojemný,” prezradila pred kamerami Rosa, ktorá má dodnes kľúč od záhrad. 

V rámci dokumentu sa k Lady Diane vyjadrovali aj jej bodyguard, komorník a milenec James Hewitt, s ktorým prežila päťročný milenecký románik ešte počas manželstva s Charlesom. Dokonca sa vo veľkom špekulovalo, že princ Harry je jeho synom. James však tieto špekulácie rázne poprel.   

 

Viac o téme: Kráľovská rodinaLady DianaLady DiPrincenzá Diana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu