Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Drsné obvinenia hviezdnej speváčky: Známemu komikovi sa už ospravedlnila!

Sinéad O'Connor Zobraziť galériu (3)
Sinéad O'Connor (Zdroj: SITA)

HOLLYWOOD - Írska speváčka Sinéad O'Connor sa ospravedlnila americkému komikovi a hercovi Arseniovi Hallovi, ktorého vlani obvinila, že poskytoval drogy zosnulému spevákovi a hudobníkovi Princeovi.

"Ospravedlňujem sa za moje príspevky na Facebooku, kde som Arsenia obvinila, že bol Princeovým drogovým dílerom a zásoboval ho tvrdými drogami, a tiež že má Arsenio niečo spoločné so smrťou Princea. Úprimne sa ospravedlňujem, pretože tie príspevky neboli pravdivé a už som ich stiahla," uviedla 50-ročná interpretka vo vyhlásení pre portál TMZ.com.  

Zástupcovia 61-ročného herca takisto potvrdili, že ich klient podá žiadosť o stiahnutie žaloby na speváčku, od ktorej chcel odškodné päť miliónov dolárov. "Dve slová pre DEA (Národný úrad pre kontrolu obchodu s drogami), ktorý pátra po tom, odkiaľ bral celé desaťročia Prince drogy.... Arsenio Hall. Každý, kto si myslí, že Prince nebol dlhodobým užívateľom tvrdých drog, nežije v realite," vyjadrila sa vlani speváčka a dodala, že Halla nahlásila aj na políciu. Interpretka takisto vyhlásila, že jej herec pred rokmi podal návykové látky v dome Eddieho Murphyho. Arsenio Hall, známy z filmov Cesta do Ameriky (1988), Harlemské noci (1989), Čierny dynamit (2009) alebo zo seriálu Policajt z L.A. (1998 - 2000), odmietol spomínané obvinenia. 

Sinéad Marie Bernadette O'Connor zaujala verejnosť už počas 80. rokov minulého storočia, a to vďaka debutovému albumu The Lion And The Cobra (1987). Celosvetovú slávu jej však priniesla v roku 1990 pieseň Nothing Compares 2 U, ktorú napísal práve Prince. Hit bol súčasťou jej druhej štúdiovky I Do Not Want What I Haven't Got (1990), na ktorú postupne nadviazala nahrávkami Am I Not Your Girl? (1992), Universal Mother (1994), Faith And Courage (2000), Sean-Nós Nua (2002), Throw Down Your Arms (2005), Theology (2007), How About I Be Me (And You Be You)? (2012) a I'm Not Bossy, I'm The Boss (2014). 

Viac o téme: Sinéad O'Connor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu