Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šokovala outfitom aj výzorom! Pozrite sa na Angelinu Jolie

Angelina Jolie priam žiari. Zobraziť galériu (7)
Angelina Jolie priam žiari. (Zdroj: SITA)

KAMBODŽA - Spokojná, šťastná a krásna! Asi len málokto nevie, že Angelina Jolie (41) a Brad Pitt (53) sa rozvádzajú. Krach kedysi ideálneho manželstva sa na zovňajšku oboch podpísal. Zdá sa však, že náročné chvíle už prekonali. V médiách sa objavili informácie, že majú obaja nových partnerov. A veru, herečka aj vyzerá ako zamilovaná žena. Keď sa v týchto dňoch objavila na verejnosti, rozdávala úsmevy na všetky strany a dokonca sa ukázala v šatách, ktoré by na nej čakal asi málokto.

Angelina Jolie počas uplynulého víkendu zavítala do Kambodže, kde predstavila svoj film s názvom First They Killed My Father. Spoločnosť jej robili ratolesti, ktoré má s Bradom Pittom. Brunetka ale rozhodne najviac zaujala tým, ako dobre momentálne vyzerá. 

Známa herečka ohúrila nielen sviežim vzhľadom a očarujúcim úsmevom, ale aj výberom outfitu. Angelina preferuje najmä čiernu farbu. Na stretnutie s kambodžským kráľom Norodomom Sihamonim však prišla oblečená v krikľavo-ružových šatách.  

Médiá po celom svete ale zaujal aj rozhovor, ktorý poskytla pre BBC News. Angelina totiž reagovala na otázky týkajúce sa rozvodu s Bradom Pittom. „Bola to veľmi ťažka doba. Veľa ľudí sa ocitlo v podobnej situácii. Sme však rodina a navždy ňou aj budeme,” poznamenala Jolie, ktorú vraj utešuje kolega Jared Leto.   

Angelina Jolie vyzerá momentálne fantasticky. V Kambodži jej robia spoločnosť aj jej deti.
Zobraziť galériu (7)
Angelina Jolie vyzerá momentálne fantasticky. V Kambodži jej robia spoločnosť aj jej deti.  (Zdroj: SITA)

Angelina Jolie šokovala výberom outfitu. Keďže chodí zväčša oblečená v čiernej farbe, krikľavo-ružové šaty by na nej čakal asi málokto.
Zobraziť galériu (7)
Angelina Jolie šokovala výberom outfitu. Keďže chodí zväčša oblečená v čiernej farbe, krikľavo-ružové šaty by na nej čakal asi málokto.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Angelina JolieBrad Pitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu