Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Brada Pitta »zabil« rozvod s Angelinou: Ten pohľad sa vám vryje pod kožu!

Smutný pohľad Brada Pitta sa musí každému vryť pod kožu. Zobraziť galériu (8)
Smutný pohľad Brada Pitta sa musí každému vryť pod kožu. (Zdroj: Ryan McGinley/GQ Style)

LOS ANGELES - Žiaden úsmev, len prenikavý pohľad smutných očí! Jeden z najväčších sexsymbolov Hollywoodu opäť zdobí titulné stránky. Reč je o hercovi Bradovi Pittovi (53), ktorý má za sebou mimoriadne náročné chvíle. V otvorenom rozhovore pre magazín GQ Style prirovnal rozvod s Angelinou Jolie (41) k smrti a šokoval verejnosť aj ďalšími vyjadreniami.

Brad Pitt a Angelina Jolie v posledných mesiacoch intenzívne plnia stránky bulváru. Presnejšie od septembra 2016, keď herečka podala žiadosť o rozvod. Oboch rozpad ich idylicky pôsobiacej rodinky ničí. Nedávno sa k situácii vyjadrila brunetka, v týchto dňoch poskytol prvý otvorený rozhovor aj jej ešte stále zákonitý manžel. 

Brad tak urobil pre letné vydanie magazínu GQ Style. Ten vychádza s troma rôznymi titulkami, ktoré zachytávajú tvár smutného herca. Pittov prenikavý pohľad akoby sa človeku dostával priamo pod kožu. Silné sú však aj slová, ktoré niekdajší sexsymbol v priloženom rozhovore použil. 

Hádam každý si musel všimnúť, že rozpad rodiny Brada ničí. Výrazne schudol a pôsobí strhane. Keď sa ho počas rozhovoru opýtali, či mal v posledných mesiacoch pocit, akoby umieral, odpovedal stroho, že áno. „Ak niekoho naozaj milujete, osloboďte ho. Teraz, keď som si to sám prežil, viem, čo to znamená. Znamená to milovať bez toho, aby ste niekoho vlastnili,” poznamenal na margo rozvodu. 

Pitt si sypal popol na hlavu a priznal, že na vine je aj jeho problém s alkoholom. „Ako vlastník viníc som mal k vínu vždy blízko. A zašlo to dosť ďaleko. Keď som si založil rodinu, mal som to pod kontrolou. Minulý rok sa však ukázalo, aký veľký s tým mám problém,” vyznal sa umelec, ktorý podstúpil terapiu a chváli sa tým, že sa chľastu vzdal. „Mám najčistejšie močové cesty v celom Los Angeles,” dodal. 

Pri otázkach týkajúcich sa detí sa otec šiestich ratolestí označil za emocionálne retardovaného. Vyčíta si, že kvôli kariére sa im nevenoval naplno, čo ovplyvnilo ich vzťahy. „Náš rozvod  akoby mi vrazil priamo do tváre. Uvedomil som si, že pre ne musím urobiť viac, že sa to musí všetko zmeniť,” uzavrel Brad. Ten sa minulý týždeň konečne, po siedmich mesiacoch stretol so svojími ratolesťami.

Brad Pitt zdobí tiitulku magazínu GQ Style. Úsmev na jeho tvári však nenájdete...
Zobraziť galériu (8)
Brad Pitt zdobí tiitulku magazínu GQ Style. Úsmev na jeho tvári však nenájdete...  (Zdroj: Ryan McGinley/GQ Style)

Viac o téme: Angelina JolieBrad Pitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu