Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Brad Pitt zbalil známu krásku: Posteľ mu zohrieva toto TELO!

Brad Pitt Zobraziť galériu (8)
Brad Pitt (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Dohady potvrdené! Už pár týždňov sa v bulvári špekuluje, že Brad Pitt (53) má blízky vzťah s kolegyňou Kate Hudson (37). Dvojica sa k tomu zatiaľ nevyjadrila. Podľa viacerých médií však milencov nabonzovala blondínkina mama Goldie Hawn (71). A dokonca sa hovorí už aj spoločnom hniezdočku.

Predbehla ich! V novembri minulého roka sme vás na topkách informovali, že Brad Pitt už má za Angelinu Jolie náhradu. Prezradil to hercov bodyguard, ktorý tiež naznačil, že ide o slávnu krásku. Do úvahy prichádzalo viacero mien. No najčastejšie skloňované bolo Kate Hudson.

Prominentní milenci vraj plánujú svoj vzťah zoficiálniť. Prezradila to na nich blondínkina mama. „V poslednom čase boli silno prepojení a ich vzťah je veľmi romantický. Po mesiacoch stretávania sa v tajnosti, sa pripravujú na verejné odhalenie,” vyjadrila sa pre yahoo.com Goldie Hawn. Ako uvádzajú médiá, bulvárni fotografi už pri domoch Brada a Kate zazreli "sťahovákov".    

Podľa medializovaných informácií, ani posteľ Angeliny Jolie nezíva prázdnotou. Horúce chvíľky si má užívať s kolegom Jaredom Letom. „Nie je to nič vážne, len si vychutnávajú vzájomnu spoločnosť. To je to, čo Angie potrebuje,” vyjadril sa zdroj z jej okolia. Nechajme sa prekvapiť, či z toho nebude aj niečo vážnejšie. A či sa Brad a Kate objavia ruka v ruke práve na odovzdávaní Oscarov...

Kate Hudson bola Bradovi Pittovi veľkou oporou. Určite ho ale zaujali aj jej krivky.
Zobraziť galériu (8)
Kate Hudson bola Bradovi Pittovi veľkou oporou. Určite ho ale zaujali aj jej krivky.

Kate Hudson má výstavnú postavičku.
Zobraziť galériu (8)
Kate Hudson má výstavnú postavičku.  (Zdroj: Instagram)
  

Viac o téme: Angelina JolieBrad PittKate Hudson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu