Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kráska z miliardárskej rodiny poburuje verejnosť: Toto by ste od nej ani vy nečakali!

Tamara Ecclestone s dcérkou Sophiou. Zobraziť galériu (6)
Tamara Ecclestone s dcérkou Sophiou. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Povedali by ste to na ňu?! Už keď sa Tamara Ecclestone (32), dcéra bývalého šefa F1 Bernieho Ecclestone (86), stala matkou, nemala problém zverejniť na sociálnych sieťach fotku, ako dojčí svoju dcérku. Z tej bude čochvíľa trojročná slečna. Na prekvapenie mnohých ju brunetka ešte stále kŕmi materským mliekom. A aj napriek kritickým reakciam verejnosti s tým tak skoro prestať nemieni.

Čo koho do toho! Hovorí si Tamara Ecclestone, ktorá sa v týchto dňoch ocitla v bulvárnych médiách kvôli prekvapivému vyhláseniu a intímnym fotkám. Na nich dojčí svoju takmer trojročnú dcérku Sophiu. „Je to prejav materskej lásky a puta medzi matkou a dcérou. Či v tom budem pokračovať ešte najmenej rok, je len moja vec. A že to niekomu prekáža? Toto považujem za bizarné,” vyhlásila kráska, ktorá má podporu aj u svojho manžela. 

Pozitívne sú tiež ohlasy mnohých žien, ktoré miliardárskej dcérenke fandia. Medzi jej priaznivcami sa však nájdu aj takí, čo si neberú servítku pred ústa. „Takéto zábery nepatria na verejnosť. Je rozdiel, ak to žena robí prirodzene a keď sa takto pretŕča, ako ty. Je trápne, že sa na seba snažíš strhnúť pozornosť takýmto spôsobom,” znie jeden z kritických komentárov. Ďalší Tamare vyčítajú, že zverejnila len napózované fotky, na ktorých jej dokonale upravená a vyobliekaná. Aký je váš názor?

Tamara Ecclestone zverejnila na instagrame fotky, ako dojčí svoju trojročnú dcérku.
Zobraziť galériu (6)
Tamara Ecclestone zverejnila na instagrame fotky, ako dojčí svoju trojročnú dcérku.  (Zdroj: Instagram)

Tamara Ecclestone vyvolala týmito fotkami búrlivú diskusiu.
Zobraziť galériu (6)
Tamara Ecclestone vyvolala týmito fotkami búrlivú diskusiu.  (Zdroj: Instagram)

   

Viac o téme: Tamara Ecclestone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu