Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Pracháčka naštvala verejnosť... Hlupaňa! - Tu je dôvod!

Tamara Ecclestone Zobraziť galériu (9)
Tamara Ecclestone (Zdroj: SITA)

LONDÝN - To snáď nemyslí vážne! Aj takéto boli reakcie na najnovšie fotky Tamary Ecclestone (33) - dcéry bývalého šefa F1 Bernieho Ecclestone (86). Bohatá kráska sa na instagrame pochválila tým, že verí na jednorožce. Ako dôkaz zverejnila momentku, na ktorej jej rozmary splnil úbohý kôň prezlečený za bájne stvorenie. Ochrancovia zvierat si nekládli servítku pred ústa a pracháčku poriadne skritizovali.

Zdá sa, že Tamara Ecclestone obľubuje nielen luxus a prepych, ale jej slabosťou sú tiež jednorožce. Tie nechýbali na jej narodeninovej torte, sú dekoráciou v ich honosnom sídle a 33-ročná pracháčka nemá problém si živého jednorožca aj vyrobiť. 

Nedávno jej na to poslúžil kôň, ktorého hrivu zafarbila na ružovo, hlavu mu obložila kvetovanou čelenkou a umelým rohom. Ako to v jej prípade býva zvykom, fotkou sa pochválila na instagrame. To však radšej nemala robiť. Tamara sa namiesto nadšených komentárov dočkala len drsnej kritiky. „Si obyčajná hlupaňa! Normálny človek by toto zvieraťu neurobil,” znie jeden z nich. „Myslíš si, že ak máš peniaze, tak môžeš všetko? Úbohý kôň,” pridal sa ďalší zhrozený ochranca zvierat. 

O Tamare je dobre známe, že si z kritiky a drsných slov na svoju adresu ťažkú hlavu nerobí. Kontroverezné správanie je jej celkom blízke. V minulosti to dokázala napríklad tým, že svoju trojročnú dcérku stále dojčí a fotkami sa tiež chváli na instagrame. 

Tamara Ecclestone touto fotkou poriadne pobúrila verejnosť.
Zobraziť galériu (9)
Tamara Ecclestone touto fotkou poriadne pobúrila verejnosť.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Tamara Ecclestone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu