Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Otcova košeľa, ktorú nosil roky, dohnala dcéru (24) k slzám: FOTO Príbeh stojí naozaj za to

Aj po 20 rokoch ju stále nosí. Zobraziť galériu (3)
Aj po 20 rokoch ju stále nosí. (Zdroj: Twitter/922_riaru)

NEW YORK - Žena na sociálnej sieti zdieľala fotografie svojho otca, na ktorých má oblečenú tú istú košeľu, lenže medzi nimi je takmer dvadsaťročný rozdiel. Keď však zistila pravý dôvod, prečo otec starú košeľu nosil, dohnalo ju to až k slzám.

Žene zistili rakovinu, jej dcéra neváhala ani chvíľu: Palec hore, toto by dokázal málokto

Ria (24) zdieľala na sociálnej sieti Twitter fotografie svojho otca, kde má oblečenú úplne rovnakú košeľu. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby medzi fotkami nebol viac ako dvadsaťročný rozdiel.

Japonka po smrti svojej matky objavila, že otec mal košeľu oblečenú na svadobnej ceste a taktiež ju mal aj vtedy, keď sa Ria narodila. A vtedy zistila pravý dôvod, prečo otec tú košeľu ešte nevyhodil.

Otcova košeľa, ktorú nosil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter/922_riaru)

Jej matka umrela pred osemnástimi rokmi a otec si zrejme chcel košeľu nechal ako spomienku na ženu, ktorú miloval. Pretože tento muž ju nosí dodnes.

„Nikdy som nechápala, prečo otec nosí tie isté veci takmer dvadsať rokov. Až teraz mi to došlo - majú pre neho veľmi veľký význam. Pripomínajú mu mamu,“ povedala.

Otcova košeľa, ktorú nosil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter/922_riaru)

„Ak by na tej košeli bola diera, nevyhodil by ju - zašil by dieru. Tú košeľu nosí najmä pri zvláštnych príležitostiach - na pracovné mítingy alebo rodinné výlety,“ dodala. Tento srdcervúci príbeh zdieľalo na sociálnych sieťach niekoľko tisíc ľudí.

Viac o téme: OtecLáskaSpomienkaTričko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu