Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Princ Charles v slzách: Našli ju mŕtvu!

Princ Charles Zobraziť galériu (5)
Princ Charles (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Svoj boj prehrala! 45-ročná Tara Palmer-Tomkinson bola v médiách často označovaná ako kontroverzná celebrita. Usilovala sa preraziť ako modelka, herečka, spisovateľka, či účasťou v reality šou. Rada však pripomínala, že je spätá s britskou kráľovskou rodinou. Princ Charles bol totiž jej krstným otcom. V stredu popoludní ju v jej londýnskom byte našli muži zákona bez známok života. Brunetka sa len koncom minulého roka dozvedla, že má nádor na mozgu.

Nie je veľa žien, ktoré sa môžu pochvaliť tým, že dali pusu princovi Charlesovi. „Od svojich štyroch rokov som ho pobozkala snáď každý deň,” poznamenala v minulosti v televíznej šou Tara Palmer-Tomkinson, ktorá bola jeho krstnou dcérou. S kráľovskou rodinou mala pomerne dobré vzťahy. Nechýbala ani na svadbe Williama a Kate.     

Usmievavá brunetka v roku 2005 účinkovala v reality šou I´m a Celebrity... Get Me Out Here!. Krátko na to sa postarala o poriadny škandál, keď skolabovala a vyšlo najavo, že je závislá od kokaínu. Za jeho užívane vraj denne minula 470 eur.

V novembri minulého roka poskytla Tara médiám rozhovor, v ktorom prezradila, že jej lekári diagnostikovali nádor na mozgu. 8.februára ju našli v jej byte mŕtvu. Príčinu smrti povrdí až pitva. „Sme hlboko zarmútení. V myšlienkach sme s rodinou,” uviedli v oficiálnom stanovisku princ Charles a jeho manželka Camilla.    

Tara Palmer-Tomkinson mala s kráľovskou rodinou dobrý vzťah. Princ Charles bol jej krstným otcom.
Zobraziť galériu (5)
Tara Palmer-Tomkinson mala s kráľovskou rodinou dobrý vzťah. Princ Charles bol jej krstným otcom.  (Zdroj: profimedia.sk)

Tara Palmer-Tomkinson svoj boj s rakovinou prehrala.
Zobraziť galériu (5)
Tara Palmer-Tomkinson svoj boj s rakovinou prehrala.  (Zdroj: Twitter)

Viac o téme: Princ CharlesTara Palmer-TomkinsonKraľovská rodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu