Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kráľovná Alžbeta v poriadnych rozpakoch: Ehm, toto sa jej nestáva často!

Kráľovná Alžbeta II. Zobraziť galériu (3)
Kráľovná Alžbeta II. (Zdroj: youtube.com)

LONDÝN - Kráľovná Alžbeta II. (90) je váženou osobou a pre mnohých je veľkou cťou, keď si s ňou môžu potriasť rukou. Nie je preto zvyknutá na to, že by ju niekto odmietal. Pri stretnutí s 2-ročným chlapčekom menom Alfie Lunn sa však panovníčka ocitla v pomerne rozpačitej situácii. Veď, pozrite si video!

V centrálnom Londýne dnes pribudol nový pamätník. Je venovaný 300 000 vojakom a civilistom, ktorí počas vojen v Afganistane a Iraku slúžili za svoju vlasť v rokoch 1990-2015. Dielo sochára Paula Daya má hodnotu milión libier a bolo slávnostne odhalené za prítomnosti 2 500 hostí. Medzi nimi nechýbala kráľovná Alžbeta II. s manželom, princ William s manželkou Kate, i jeho brat Harry.

V centre záujmu bol aj seržant Mark Lunn a jeho žena, desiatnička Michelle. Tí vzali na slávnostný ceremoniál aj dvojročného synčeka Alfieho, ktorý mal panovníčke odovzdať kyticu kvetov. Kráľovná Alžbeta II. ale chlapčekovi očividne nebola sympatická. Alfie začal robiť scény a snažil sa dostať preč. Pri pohľade na jej veličenstvo bolo vidno, že je v rozpakoch. 

„Deti sú veľmi nepredvídateľné. Robili sme, čo bolo v našich silách. Ešte pár minút pred príchodom kráľovnej mal dobrú náladu a bol v pohode,” povedala neskôr pre médiá mamička, ktorá sa cítila dosť trápne. Nuž, s deťmi si často nedokáže poradiť ani ten najprísnejší generál...

VIDEO: Alfie zo stretnutia s kráľovnou nebol nadšený. Pri premiérke Therese May sa už ale veselo smial. 

Viac o téme: Kráľovská rodinaKráľovná Alžbeta II.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu