Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Promi tehuľka v tom nie je sama: Známy tatko vykŕmený do XXL rozmerov!

Blac Chyna by už čoskoro mala priviesť na svet dievčatko. Otcom je Rob Kardashian. Zobraziť galériu (10)
Blac Chyna by už čoskoro mala priviesť na svet dievčatko. Otcom je Rob Kardashian. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Ehm, kto tu je vlastne tehotný?! Bývalá striptérka Blac Chyna (28) je len krôčik od toho, aby sa stala jednou z Kardashianovského klanu. S Robom Kardashianom (29), bratom známych sestier, je zasnúbená a čoskoro privedie na svet ich dieťatko. Pri pohľade na aktuálne fotografie, je však viditeľné, že sa zaoblila nielen tehotná blondínka. Budúci tatko jej totiž veľkým bruchom môže smelo konkurovať.

V Paríži prebieha týždeň módy, na ktorom ženy z rodu Kardashianovcov nemôžu chýbať. Najznámejšia z nich - Kim prežila z nedele na pondelok chvíle plné hrôzy, na ktoré zrejme tak skoro nezabudne. Ešte pred tým, než sa strachovala o vlastný život, však absolvovala s bratom Robom a jeho tehotnou snúbenicou videohovor. 

Zaľúbenci totiž pre svojich známych a príbuzných usporiadali párty, známu ako baby shower, ktorá sa zvykne konať krátko pred tým, než príde dieťatko na svet. Podľa medializovaných informácií sa večierka zúčastnilo zhruba 80 hostí. Výzdobu tvorili stovky bielych balónov, kvetiny a strieborne svietniky.  

Párty bola samozrejme lákadlom aj pre bulvárnych fotografov. Ako vidno na záberoch, ktoré sa im podarilo urobiť, tehotná Blac Chyna nebola jediná, kto tam pobehoval s guľatým bruško. Značne pribratý je aj budúci otecko Rob. Tomu sa síce nedávno podarilo trošku schudnúť, ale nižšiu hmotnosť si veľmi neudržal. 

Rob Kardashian môže veľkosťou brucha konkurovať svojej tehotnej snúbenici.
Zobraziť galériu (10)
Rob Kardashian môže veľkosťou brucha konkurovať svojej tehotnej snúbenici.  (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: Blac ChynaRob Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu