Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dotkla sa malej Kardashianky a... Preboha, slávna matka vyvádzala ako šialená!

Rozkošné prominentné dievčatko bolo príčinou bity v zábavnom parku. Zobraziť galériu (4)
Rozkošné prominentné dievčatko bolo príčinou bity v zábavnom parku. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Toto robiť nemala! Blac Chyna (29), ktorá má s Robom Kardashianom (31) dcérku menom Dream, sa v istom zábavnom parku postarala o poriadny rozruch. Neznáma pani sa jej totiž prihovorila a pri tom pohladkala jej malý poklad po ruke. Prominentnú mamičku jej konanie vytočilo a vyvádzala ako zmyslov zbavená.

Blac Chyna sa pred pár dňami vybrala do zábavného parku, aby svojim deťom - 5-ročnému synovi Kingovi (otcom je raper Tyga) a ročnej dcérke Dream (otcom je Rob Kardashian) urobila radosť. Spoločnosť im robil mamin nový milenec 18-ročný YBN Almighty Jay, ktorý sa tiež prezentuje ako raper. 

Rodinnú idylku však pokazil nepríjemný incident. Ako uvádzajú viacerí svedkovia pre zahraničné médiá, ku prominentnej rodinke pristúpila istá pani, dala sa s nimi do reči a prihovorila sa aj malej Dream, ktorú pohladkala po ruke. 

Tento krok ale zrejme trpko oľutovala. Drzosť neznámej ženy totiž Blac Chynu vytočila do nepríčetná. Na dotyčnú pani zaútočila slovne, vrhla sa na ňu a neskôr po nej dokonca hádzala autíčkom, na ktorom sa dievčatko viezlo. Matku malej Kardashianky niektorí prítomní krotili. Iní sa zabávali a veselo si celý incident natáčali na mobily. 

„Byť slávny je dosť ťažké. Ale keď niekomu príde normálne, aby sa dotýkal vášho dieťaťa, tak to je iný príbeh. Neschvaľujem násilie, ale tlieskam všetkým matkám, ktoré akýmkoľvek spôsobom chránia svoje deti,” uviedla na margo roztŕžky Blac Chyna. 

VIDEO: Blac Chyna takto útočila na ženu, ktorá sa dotkla jej dcérky.

Viac o téme: Blac ChynaRob Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu