Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Skoro Kardashianka skoro nahá: Toto nie je zadok, to je... Och!

Blac Chyna vystavila svoju obrovskú zadnicu na obdiv. Zobraziť galériu (8)
Blac Chyna vystavila svoju obrovskú zadnicu na obdiv. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Má ho obrovský! Na topkách sme vás už informovali, že snúbenica Roba Kardashiana (29) sa po nedávnom pôrode dostala pomerne rýchlo do formy. Zrejme aj preto si fanúšikovia Blac Chyny (28) nie sú istí, či fotky, ktoré najnovšie zverejnila na instagrame, sú aktuálne alebo vznikli dávnejšie. Isté ale je, že pozadie výstrednej tmavovlásky nemôže ostať bez komentára.

Bývalá striptérka Blac Chyna by sa rada stala členkou známeho Kardashianovského klanu. Zbalila jediného brata slávnych sestier a nedávno mu porodila dievčatko, ktorému dali meno Dream. O tom, aby sa tmavovláska pýšila priezviskom Kardashian však zdá sa, môže len snívať. Jej budúce švagriné totiž nie sú nadšené z toho, že by mala byť jednou z nich. 

A pritom Blac Chyna na to má všetky predpoklady. Rada sa petŕča polonahá a jej zadok má priam gigantické rozmery. V uplynulých dňoch zverejnila na instagrame fotky, na ktorých je "oblečená" v čiernej čipke a nadšene vytŕča svoje pozadie. Reakcie fanúšikov naň sú rôzne. Do ktorého tábora sa pridáte vy?

Blac Chyna sa pýši priam obrovským zadkom.
Zobraziť galériu (8)
Blac Chyna sa pýši priam obrovským zadkom.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Blac ChynaKardashianky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu