Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Promi mamička pár dní po pôrode: Luxusný pás... Ale ten zvyšok - MEGA!

Blac Chyna Zobraziť galériu (8)
Blac Chyna (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Rob Kardashian (29) a jeho snúbenica Blac Chyna (28) sa už zhruba 2 týždne radujú z dcérky, ktorej dali meno Dream. Novopečená mamička sa ale teší aj z toho, ako rýchlo miznú jej tehotenské kilogramy. Pri pohľade na jej osí pás znie až neuveriteľne, že bola vôbec tehotná. Kypré boky, stehná a zadok, ktorými je táto dáma povestná, ale zrejme na objeme nestratia.

Blac Chynu mnohí poznajú najmä ako tú s najotrasnejším zadkom šoubiznisu. Oblé boky a XXL zadnica sa ale očividne pozdávajú Robovi Kardashianovi, ktorý sa do bývalej striptérky zamiloval. Dvojica je zasnúbená a okrem prstienka ich spája aj nedávno narodená dcérka Dream. 

Pre Blac Chynu je to už druhý potomok. S raperom menom Tyga má 4-ročného syna Kinga. Práve on si počas víkendu užíval maminu prítomnosť, keď sa vybrali do nákupného centra za Santa Clausom. Ako to v prípade Kardashianok (a skoro Kardashianok) býva, asistovali im pritom paparazzi. 

Novopečená mamička bola dokonale učesaná a mala bezchybný mejkap. Oblečená bola v overale, ktorý ešte viac zvýraznil jej MEGA boky. Blac Chyna ale zaujala tiež štíhlym pásom. O takom môzu mnohé nedávno rodiace ženy len snívať. 

Blac Chyna má pár dní po pôrode útly pás. Zvyšok jej kyprého tela zostal nezmenený.
Zobraziť galériu (8)
Blac Chyna má pár dní po pôrode útly pás. Zvyšok jej kyprého tela zostal nezmenený.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Blac ChynaKardashiansRob Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu