Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexica zo skupiny Sugababes: Vydala sa!

Heidi Range Zobraziť galériu (5)
Heidi Range (Zdroj: SITA/AP)

LONDÝN - Anglická speváčka a bývalá členka skupiny Sugababes Heidi Range sa v sobotu vydala za snúbenca Alexa Partakisa. Podľa portálu MailOnline britského denníka Daily Mail, sa dvojica vzala v talianskom Toskánsku po vyše dvojročnom vzťahu.

Na miesto pár dorazil už v pondelok a speváčka prostredníctvom sociálnej siete Twitter fanúšikom a fanúšičkám odvtedy niekoľkokrát pripomenula, že dátum svadby sa blíži. "Dnes je ten deň a ja som pripravená. Idem si vziať najkrajšieho a najláskavejšieho muža, ktorého som kedy poznala. Je to ako Vianoce, ale lepšie," napísala v sobotu.

Heidi s Alexom zoznámil jej osobný tréner v roku 2014. Prvé rande mala dvojica v reštaurácii v londýnskom Notting Hill a odvtedy boli nerozluční. Jej predchádzajúcim snúbencom bol anglický moderátor Dave Berry, s ktorým sa však rozišla v decembri 2011. 

Tridsaťtriročná anglická speváčka Heidi India Range je bývalou členkou hudobnej skupiny Sugababes a pôvodnou členkou skupiny Atomic Kitten, z ktorej však odišla ešte pred zverejnením prvého materiálu. K Sugababes sa pridala v roku 2001 ako náhrada za Siobhán Donaghy. Od rozpadu formácie v roku 2011 sa venuje najmä divadlu. 

Viac o téme: Heidi Range
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu