Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sladká speváčka desí vzhľadom: Kedysi bola krásna, dnes... Och!

Mutya Buena ako členka formácie Sugababes. Zobraziť galériu (10)
Mutya Buena ako členka formácie Sugababes. (Zdroj: youtube.com)

LONDÝN - Spoznali by ste ju? Aj kapela Sugababes svojho času valcovala rebríčky hitparád. Svoj podiel na tom mal i šarm trojice mladých speváčok. Jednou z nich bola Mutya Buena. Exotická umelkyňa má v súčasnosti 33 rokov a teda v priebehu rokov sa veeeeľmi zmenila.

Mutya Buena sa stala súčasťou šoubiznisu v čase dospievania, keď bola členkou speváckej formácie Sugababes. Z nej neskôr odišla a dala sa na sólovú dráhu. V súčasnosti púta pozornosť skôr účinkovaním vo vybraných reality šou. 

Jednou z nich je aj projekt s názvom Celebs Go Dating. Pred pár dňami sa v súvislosti so spomínanou šou konala párty, ktorej sa zúčastnila aj Mutya. Oblečená v obtiahnutých šatách dala vyniknúť kyprým krivkám a mnohým tetovaniam. 

Pribúdajúce roky sa podpísali nielen na tele niekdajšej speváčky, ale aj na tvári. Mutya nezaprie početné skrášľujúce zákroky, ktoré jej však na atraktivite veľmi nepridali. Rovnako tak ani vlasové príčesky, výrazný mejkap, či umelé nechty. Niekdajšia kráska zrejme zabudla, že menej je niekedy viac...

Mutya Buena kedysi.
Zobraziť galériu (10)
Mutya Buena kedysi.  (Zdroj: youtube.com)

Mutya Buena dnes
Zobraziť galériu (10)
Mutya Buena dnes  (Zdroj: profimedia.sk)

 

 

 

Viac o téme: SugababesMutya Buena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu