Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slávna speváčka ma 50-tku na krku: Na webe provokuje holými prsiami!

Toni Braxton Zobraziť galériu (7)
Toni Braxton (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Rada ich ukazuje! Istého času bola Toni Braxton (48) vnímaná nielen ako talentovaná, ale aj krásna speváčka. S pribúdajúcimi rokmi však podstúpila viacero skrášľujúcich zákrokov a plastických operácii, ktoré jej na šarme ubrali. Tmavovláska si však z toho ťažkú hlavu vôbec nerobí. Netrápia ju ani kritické reakcie na margo jej provokatívnych outfitov. Odhalenými vnadami sa naposledy chválila na instagrame.

Čože je to 50-tka?! Speváčka Toni Braxton, ktorú preslávil napríklad aj hit Un-Break My Heart, oslávi tento rok 49. narodeniny. Pri pohľade na ňu to však znie priam neuveriteľne. Vďaka rôznym vylepšeniam a procedúram má totiž tváričku ako bábika.   

Zrelšiemu veku príliš nezodpovedá ani šatník známej umelkyne. Toni v ňom má množstvo dráždivých kúskov. V týchto dňoch zverejnila na internete fotografiu, na ktorej pózuje v bielej bundičke, pod ktorou je úplne nahá. Speváčka sa netají tým, že má silikóny a ako vidno, hrdo ich vystavuje na obdiv. 

Medzi fanúšikmi však rozpútala celkom búrlivú diskusiu. Kým niektorí ju zahrnuli chválami, iní nešetrili kritikou. „Kde sú tie časy, keď si sa prezentovala najmä svojou hudbou. Toni, takáto prezentácia v tvojom veku nie je vôbec vhodná,” znie jeden z komentárov. „Je chvályhodné, že si v dobrej kondícii, ale takéto fotky sú na môj vkus nevhodné,” pridal sa ďalší z radov fanúšikov. 

Toni Braxton má tvár ako bábika a prsia, ktorými sa vždy rada pochváli.
Zobraziť galériu (7)
Toni Braxton má tvár ako bábika a prsia, ktorými sa vždy rada pochváli.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Toni Braxton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu