Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tehotná Alanis Morissette (42) šokuje: Fotila sa kompletne nahá!

Alanis Morissette Zobraziť galériu (7)
Alanis Morissette (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Netradičná spomienka na chvíle radostného očakávania! Svetovoznáma speváčka Alanis Morissette (42) sa už čoskoro stane dvojnásobnou mamičkou. Pôrod je takpovediac na spadnutie, čo prezrádza pohľad na jej veľké bruško. To vystavila brunetka hrdo na obdiv v rámci netradičného tehotenského aktu.

Nafotiť tehotenské akty nie je v dnešnej dobe nič výnimočné. Nahé spomienky na najkrajšie obdobie každej ženy si vytvárajú už nielen hviezdy, ale aj bežné smrteľníčky. Speváčka Alanis Morissette nosí aktuálne pod srdcom svoje druhé dieťatko a záber, ktorým sa v týchto dňoch pochválila na instagrame ale určite nemožno označiť prívlastkom "obyčajný". 

Tehotná Alanis totiž na fotografii pózuje kompletne nahá pod vodou. Jej bruško je poriadne veľké, prsia si brunetka kryje rukami. „Musíme byť extra láskaví k ženám, lebo sú to najviac užitočné bytosti na svete. Ony totiž vytvárajú ľudí,” pripísala k záberu speváčka. Tá spoločne s manželom, raperom Mariom "Souleye" Treadwayom už vytvorili jedného syna. Nechajme sa prekvapiť, či sa dočká brata alebo sestričky.  

Tehotná Alanis Morissette má na tehotenstvo takúto nezvyčajnú spomienku.
Zobraziť galériu (7)
Tehotná Alanis Morissette má na tehotenstvo takúto nezvyčajnú spomienku.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Alanis MorissetteMario "Souleye" Treadway
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu