Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

TOTO s ňou spravili roky a kilá navyše: Alanis Morissette vyzerá ako celkom iný človek!

Takto vyzerala Alanis Morissette v roku 2011. Zobraziť galériu (9)
Takto vyzerala Alanis Morissette v roku 2011. (Zdroj: SITA)

MALIBU - Spoznali by ste ju?! Keď sa povie Alanis Morissette (43), každý si vybaví štíhlu tmavovlásku s dlhými vlasmi. Tento popis už však na slávnu speváčku v súčasnosti príliš nesedí. Po dvoch pôrodoch sa na ňu prilepilo zopár kilogramov a radikálnou premenou prešiel aj jej účes. Pozrite sa, ako dnes interpretka hitov Ironic, či You Oughta Know vyzerá!

Časy, keď sa Alanis Morissette venovala najmä svojej kariére, sú už preč. Momentálne je z nej mamina na plný uväzok a užíva si to plnými dúškami. Dôkazom sú fotky, ktoré sa nedávno podarilo spraviť paparazzom. Speváčku nafotili počas toho, ako spoločne s manželom a dvoma ratolesťami šantila v bazéne. 

Bulvárni fotografi slávnu umelkyňu spoznali, aj napriek tomu, že sa jej vzhľad v posledných rokoch dosť zmenil. Alanis bola dlhé roky povestná tmavou hrivou. Dnes sú jej vlasy o dosť kratšie a speváčka sa radí medzi blondínky. 

Zmenou prešla aj postava umelkyne, ktorá sa netají tým, že v období dospievania trpela anorexiou a bulímiou. Jej figúra síce nie je ukážková, hlavné však je, že Alanis je so sebou spokojná a ako prezrádza výraz jej tváre aj maximálne šťastná. 

Atuálnu FOTO speváčky Alanis Morissette v bikinách nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Alanis Morissette
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu