Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známa speváčka má už po pôrode: FOTO Dcérka dostala naozaj netradičné meno!

Alanis Morissette Zobraziť galériu (7)
Alanis Morissette (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Kanadská speváčka a herečka Alanis Morissette a jej manžel, americký rapper Mario "Souleye" Treadway, sú dvojnásobní rodičia. Informáciu priniesol americký týždenník People, ktorému to potvrdil hovorca 42-ročnej hudobníčky.

Rodáčka z Ottawy 23. júna priviedla na svet dievčatko, ktoré sa rodičia rozhodli pomenovať Onyx Solace. O radostnú správu sa podelila v piatok aj samotná speváčka, keď prostredníctvom služby Instagram zverejnila fotografiu, na ktorej dojčí svoju nedávno narodenú dcéru.

Známa speváčka má už
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram)

Interpretka oznámila, že je po druhý raz tehotná vo februári. Spravila tak prostredníctvom animovaného videoklipu zachytávajúcom vývoj jej vzťahu s manželom, na konci ktorého sa spoločne pozerali na ultrazvukové zábery ich druhého potomka. Morissette a Treadway sa zosobášili v máji 2010, pričom obrad sa konal v ich dome v Los Angeles. V decembri toho istého roku sa im narodil syn Ever Imre. 

Alanis Nadine Morissette vydala v roku 1991 debutovú nahrávku Alanis a o rok neskôr na ňu nadviazala štúdiovkou Now Is The Time. Na medzinárodnej scéne prerazila až tretím albumom Jagged Little Pill z roku 1995. Vďaka nemu získala ceny Grammy v kategóriách Album roka a Najlepší rockový album, pričom pieseň You Oughta Know jej vyniesla ďalšie dve. Na nahrávke sa nachádza jeden z jej najväčších hitov Ironic, ale aj skladby You Learn, Hand In My Pocket či Head Over Feet.

Na konte má ďalšie tri zlaté gramofóniky, dvanásť cien Juno a dva razy bola nominovaná na Zlatý glóbus. Na trh uviedla aj ďalších päť štúdioviek - Supposed Former Infatuation Junkie (1998), Under Rug Swept (2002), So-Called Chaos (2004), Flavors Of Entanglement (2008) a Havoc And Bright Lights (2012). Ako herečka sa objavila napríklad vo filme Dogma (1999) či seriáloch Sex v meste (1998 - 2004) a Tráva (2005 - 2012). 

Viac o téme: Alanis Morissette
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu