Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávna speváčka sa podelila o radostnú správu: Od dnes sa už môže popýšiť týmto

Alanis Morissette Zobraziť galériu (5)
Alanis Morissette (Zdroj: SITA)

OTTAWA - Kanadská speváčka a herečka Alanis Morissette a jej manžel, americký rapper Mario "Souleye" Treadway, sú dvojnásobní rodičia. Informáciu priniesol americký týždenník People, ktorému to potvrdil hovorca 42-ročnej hudobníčky. Rodáčka z Ottawy 23. júna priviedla na svet dievčatko, ktoré sa rodičia rozhodli pomenovať Onyx Solace.

O radostnú správu sa podelila v piatok aj samotná speváčka, keď prostredníctvom služby Instagram zverejnila fotografiu, na ktorej dojčí svoju nedávno narodenú dcéru. Interpretka oznámila, že je po druhý raz tehotná vo februári. Spravila tak prostredníctvom animovaného videoklipu zachytávajúcom vývoj jej vzťahu s manželom, na konci ktorého sa spoločne pozerali na ultrazvukové zábery ich druhého potomka. Morissette a Treadway sa zosobášili v máji 2010, pričom obrad sa konal v ich dome v Los Angeles. V decembri toho istého roku sa im narodil syn Ever Imre. 

Alanis Nadine Morissette vydala v roku 1991 debutovú nahrávku Alanis a o rok neskôr na ňu nadviazala štúdiovkou Now Is The Time. Na medzinárodnej scéne prerazila až tretím albumom Jagged Little Pill z roku 1995. Vďaka nemu získala ceny Grammy v kategóriách Album roka a Najlepší rockový album, pričom pieseň You Oughta Know jej vyniesla ďalšie dve. Na nahrávke sa nachádza jeden z jej najväčších hitov Ironic, ale aj skladby You Learn, Hand In My Pocket či Head Over Feet. Na konte má ďalšie tri zlaté gramofóniky, dvanásť cien Juno a dva razy bola nominovaná na Zlatý glóbus. Na trh uviedla aj ďalších päť štúdioviek - Supposed Former Infatuation Junkie (1998), Under Rug Swept (2002), So-Called Chaos (2004), Flavors Of Entanglement (2008) a Havoc And Bright Lights (2012). Ako herečka sa objavila napríklad vo filme Dogma (1999) či seriáloch Sex v meste (1998 - 2004) a Tráva (2005 - 2012). 

Viac o téme: DieťaAlanis Morissette
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu