Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Spevák známej kapely podstúpil operáciu: O zlomenine ani netušil!

Corey Taylor Zobraziť galériu (3)
Corey Taylor

NEW YORK - Spevák americkej heavymetalovej kapely Slipknot Corey Taylor podstúpil operáciu chrbtice. Štyridsaťdvaročný muzikant o tom informoval prostredníctvom sociálnej siete Facebook, kde tiež uviedol, že o zlomenine v oblasti krku vôbec nevedel. Frontman kapely tiež prezradil, že operácia dopadla dobre a teraz bude určitý čas odpočívať.

Kapela musela zo zdravotných dôvodov takisto preložiť niekoľko vystúpení v rámci naplánovaného turné po USA s Marilynom Mansonom a Of Mice & Men. Muzikanti by sa mali vrátiť na koncertné pódiá 28. júna v Nashville. 

Corey Todd Taylor v roku 1992 spoluzakladal kapelu Stone Sour, s ktorou vydal všetkých päť štúdioviek a tiež minuloročné EP nahrávky Meanwhile in Burbank... a Straight Outta Burbank. V roku 1997 sa pripojil ku kapele Slipknot, s ktorou zatiaľ naposledy ponúkol album .5: The Gray Chapter (2014). Spolupracovali s ním tiež Soulfly, Rollins Band, Dream Theater či Apocalyptica. Podieľal sa aj na albume Greatest Hits Vol. 1 (2015) formácie Teenage Time Killers. 

Viac o téme: OperáciaZlomeninaSlipknotCorey Taylor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu