Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bleskový rozchod hviezdneho speváka: Po pár mesiacoch je koniec!

Jason Derulo a Daphne Joy sa rozišli Zobraziť galériu (5)
Jason Derulo a Daphne Joy sa rozišli (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký spevák Jason Derulo a Daphne Joy sa rozišli. Pre americký program E! News novinku potvrdili zástupcovia 26-ročného interpreta.

Podľa informácií portálu TMZ za rozchodom stála spomínaná Joy, pričom dôvod zatiaľ nie je známy. Rodák z floridského mesta Miramar začal randiť s niekdajšou partnerkou rappera 50 Centa, s ktorým má trojročného syna Sirea, v novembri 2015.

Jason Derulo, vlastným menom Jason Joel Desrouleaux, začínal ako skladateľ pre interpretov ako napríklad Lil Wayne či Cassie. V roku 2009 vydal debutový singel s názvom Whatcha Say a tiež druhý singel In My Head. Jeho prvá štúdiovka s názvom Jason Derülo sa dostala do predaja v roku 2010, pričom už o rok neskôr vyšiel aj jej nasledovník Future History.

Z tohto albumu pochádzala aj skladba Don't Wanna Go Home, s ktorou sa spevákovi podarilo dobyť britský singlový rebríček. V roku 2013 uviedol na trh štúdiovku Tattoos, ktorej nové vydanie Talk Dirty ponúkol predvlani v apríli. Svoju zatiaľ poslednú štúdiovku Everything Is 4 uviedol na trh vlani v júni. 

Viac o téme: Daphne JoyJason Derulo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu