Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokujúca premena hviezd z Nekonečného príbehu: Nebudete veriť vlastným očiam!

Bastian a Atreyu sa na seba v súčasnosti vôbec nepodobajú. Zobraziť galériu (5)
Bastian a Atreyu sa na seba v súčasnosti vôbec nepodobajú.

LOS ANGELES – Dnes by ste ich nespoznali! Televízia Joj odvysielala v týchto dňoch aj fantasy rozprávku s názvom Nekonečný príbeh. Od jej nakrúcania ubehlo už 30 rokov, čo sa pochopiteľne odráža na vzhľade ústredných postáv. Zaujímavo sa však menil nielen ich zovňajšok, ale aj životy. Z jednej detskej hviezdy je dnes potetovaný motorkár, druhý chlapec skončil ako zanedbaný sektár.

Jednou z kultových rozprávok osemdesiatych rokov je aj Nekonečný príbeh. Film sa nakrúcal v roku 1984 a bol v tej dobe najdrahším v histórii koprodukčnej kinematografie. Ústredné postavy v ňom stvárnili americkí herci Barret Oliver a Noah Hathaway. Kým chlapci prvému z nich závideli dobrodružné chvíle, o druhom spomínanom snívala nejedna tínedžerka.

Sympatie nežného pohlavia by si predstaviteľ bojovníka Atreya získal pravdepodobne aj teraz. Na svoje by si však prišli iba milovníčky drsných chlapov. Telo 43-ročného Noaha Hathawaya totiž zdobí množstvo farebných tetovaní a pírsingov. Dlhšie vlasy vymenil herec za číro. Iná je v súčasnosti aj jeho profesia. Podľa posledných informácií sa venuje predovšetkým motorkárskym pretekom, pričom silné dvojkolesové mašiny aj sám navrhuje a skladá.

Takto sa v priebehu rokov zmenil filmový Atreyu, ktorého stvárnil Noah Hathaway.
Zobraziť galériu (5)
Takto sa v priebehu rokov zmenil filmový Atreyu, ktorého stvárnil Noah Hathaway.

Obrovskou premenou prešiel predstaviteľ malého Bastiena - Barret Oliver. Ten sa pred kamery postavil naposledy v roku 1988. Herectva sa vzdal hneď po tom, čo sa stal členom scientologickej cirkvi. Tam si našiel aj svoju ženu, za ktorú sa ako 19-ročný oženil. Dvojica je už rozvedená. Zarastený a dlhovlasý Barret Oliver sa dnes živí ako fotograf.

A takto dnes vyzerá filmový Bastien, ktorého stvárnil Barret Oliver.
Zobraziť galériu (5)
A takto dnes vyzerá filmový Bastien, ktorého stvárnil Barret Oliver.

Vianočné TV Tipy: Veľký prehľad najlepších filmových hitov na Telkac.sk>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu