Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Fešák zo seriálu Odložený prípad: Páni, ten sa teda zmenil!

Danny Pino sa najviac zviditeľnil ako vyšetrovateľ Scotty Valens. Zobraziť galériu (6)
Danny Pino sa najviac zviditeľnil ako vyšetrovateľ Scotty Valens. (Zdroj: cbs)

LOS ANGELES - Spoznali by ste ho?! Seriál Odložený prípad sa teší veľkej obľube vo svete a množstvo priaznivcov má tiež medzi Slovákmi. Okrem detektívky Lilly Rushovej sa do povedomia divákov dostal aj jej atraktívny kolega Scotty Valens. Toho v počine stvárnil herec Danny Pino (41), ktorý sa pred kamerami objavoval vždy s oholenou tvárou. Nečudo, že pohľad na to, ako vyzerá v súčasnoti, mnohých prekvapí.

Roky pribúdajú, sexepíl sa vytráca! Seriál Odložený prípad sa prestal nakrúcať už v roku 2010, no na televíznych obrazovkách sa objavuje dodnes. Nedávno sme vás na topkách informovali o tom, že jeho ústredná tvár - Kathryn Morris si v súčasnosti naplno užíva mamičkovské povinnosti. V roku 2013 totiž priviedla na svet dvojičky.  


Pozrite si tiež: Takto agentku Lilly Rushovú (46) z Odloženého prípadu nepoznáte: Z polonahej sexice starostlivá mamina!


Hrdým dvojnásobným otcom je dnes aj predstaviteľ detektíva Scottyho Valensa - Danny Pino. Ten síce medzi ženami vyvolával kedysi obrovský záujem, no jeho srdce patrí už viac ako 13 rokov len manželke Lilly. Je tiež pravdepodobné, že mnohé fanúšičky by v súčasnosti seriálového detektíva ani nespoznali. Danny si nechal narásť dlhšie vlasy a na tvári ma hustú bradu. 

Takto v súčasnosti vyzerá Danny Pino. Na fotografii pózuje s kolegyňou Tracie Thoms, ktorá tiež účinkovala v počine Odložený prípad.
Zobraziť galériu (6)
Takto v súčasnosti vyzerá Danny Pino. Na fotografii pózuje s kolegyňou Tracie Thoms, ktorá tiež účinkovala v počine Odložený prípad.  (Zdroj: Twitter)

Viac o téme: Odložený prípadDanny Pino
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu